Terug naar het overzicht

Betrouwbaar internet. Dat is wat A2B doet. De allerbeste verbinding betekent: zo min mogelijk variatie in de lijn. Niet hoeven wachten tot het beeld bij het geluid past. Low latency, in vaktaal.

A2B is opgericht door mensen die zelf precies weten wat dat inhoudt. Als gamers wilden we niet hulpeloos wachten terwijl de verbinding aan het bufferen was. Buiten het gamen zagen zij onmiddellijk bredere, zakelijke toepassingen voor een bovengemiddeld betrouwbare en razendsnelle verbinding.

Al sinds 2010 verzorgt A2B perfect bedrijfsmatig internet. Precies op maat. Onafhankelijk van provider. Op eigen locatie of via een datacenter, met of zonder beheer. Alles kan, en daar stopt het niet: Klanten roemen niet alleen onze verbindingen, maar ook ons personeel om de uitstekende bereikbaarheid. Nuchter en betrouwbaar. Geen wollig geklets, heel korte lijnen, concrete antwoorden en oplossingen.

Snel en betrouwbaar internet is de basis voor optimale productiviteit. Werken in de cloud kan niet zonder. Low latency zorgt ervoor dat dat niet hapert. Wij leveren, met een can do mentaliteit en met alle keuzevrijheid, het beste internet van Nederland voor onze klanten. Zodat u de cruciale momenten met gerust hart tegemoet ziet.

Land
Nederland
Datacenters
Delft
Rotterdam Waalhaven
Amsterdam
Eindhoven 1
Diensten
Connectivity Provider
Fiber

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore