Terug naar het overzicht

Optimaliseer uw organisatie en IT-infrastructuur met onze Dark Fiber-, WDM- en internetoplossingen. Gelegen in het hart van het Randstad-netwerk en toegankelijk in heel Nederland, waar handel en digitale innovatie floreren, ontwerpt en levert AFIBER hoogwaardige netwerktoegang tot bedrijfslocaties en IT-faciliteiten. Wij bieden glasvezelverbindingen voor uw apparatuur, naast uitgebreide datatransport- en internetdiensten om de behoeften van uw organisatie te ondersteunen en te stroomlijnen.

Onze oplossingen staan bekend om hun branchespecifieke aanpassing en diepgaande technische expertise. We begrijpen de unieke netwerkvereisten van elke organisatie en passen onze diensten aan om naadloos te integreren met zowel bestaande als toekomstige infrastructuren, in lijn met uw strategische doelen.

Onze netwerken zijn ontworpen voor hoge bandbreedte en lage latency, met hoogwaardige SLA’s en optionele redundantie om de beschikbaarheid verder te verhogen. Transparantie is een hoeksteen van onze service—verwacht duidelijke tijdlijnen en geen verborgen kosten, alleen betrouwbare beloften en leveringen.

Land
Nederland
Datacenters
Aalsmeer
Amsterdam
Delft
Nieuwegein
Rotterdam Waalhaven
Oude Meer
Diensten
Connectivity Provider
Fiber

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore