Terug naar het overzicht

BusinessConnect is uw persoonlijke en toegewijde partner. Wij leveren onze diensten aan (semi-)overheid, non-profit instellingen en MKB-relaties in Nederland, België, Luxemburg en Jersey. De diensten die wij leveren variëren van domeinnaamregistraties, e-mail- en sitehosting, applicatiehosting, serverhosting, colocatie, connectiviteit zoals DSL, fiber en IP-VPN-oplossingen (allen indien gewenst met 4G uitwijkmogelijkheid) en Voice-over-IP-oplossingen.

Wij richten ons op kwalitatieve dienstverlening: wij hebben alle relevante apparatuur die hiervoor nodig is in eigen beheer, ons netwerk is redundant uitgevoerd en aanwezig op meerdere locaties binnen Nederland en België. Daarnaast gebruiken wij voor belangrijke taken dedicated servers. Wij gebruiken uitsluitend gerenommeerde merken zoals Brocade, Cisco, EMC2, HPE en Juniper.

BusinessConnect bestaat al sinds 1998 en is een zelfstandig en gezond bedrijf. Wij werken uitsluitend met eigen kapitaal. Sinds 2004 zijn wij lid van de Stichting Domeinnaamregistratie Nederland (categorie I). Tevens zijn we lid van RIPE.

Land
Nederland
Datacenters
Delft
Diensten
Cloud Provider
Connectivity Provider

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore