Terug naar het overzicht

Over DDFR IT Infra & Security

DDFR IT Infra & Security is een toonaangevende leverancier op het gebied van infrastructuurdiensten en securityoplossingen. Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid helpen wij organisaties om hun IT-omgevingen te ontsluiten en te beveiligen voor maximale prestaties en bescherming tegen bijvoorbeeld DDoS-aanvallen.

Onze Diensten

  1. ISP-diensten: Als ISP leveren wij betrouwbare en snelle internetconnectiviteit aan bedrijven van elke omvang. Ook het aansluiten op 100Gig poorten behoort tot de mogelijkheden.
  2. Netwerkarchitectuur: Onze deskundige netwerkingenieurs ontwerpen en implementeren robuuste netwerkarchitecturen die schaalbaarheid, prestaties en veiligheid garanderen. Of het nu gaat om lokale netwerken (LAN) of wide area networks (WAN), wij leveren oplossingen die uw bedrijfsactiviteiten ondersteunen.
  3. Cloudconnectiviteit: Met onze cloudverbindingen helpen we organisaties om te profiteren van de voordelen van cloudcomputing, zoals flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie. Ook het configureren en beheren van de cloudconnectiviteit (waaronder BGP) behoort tot de mogelijkheden.
  4. Cybersecurity: Met onze anti-DDoS diensten kunnen we DDoS-aanvallen identificeren, mitigeren en voorkomen, waardoor uw bedrijfskritieke systemen en online diensten veilig blijven.

Waarom DDFR?

  • Expertise: Ons team van hooggekwalificeerde professionals heeft uitgebreide ervaring in het leveren van IT-infrastructuur- en securityoplossingen.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op de specifieke vereisten van onze klanten.
  • Klantgerichtheid: Bij DDFR staat de klant altijd centraal. We streven naar langdurige relaties en bieden uitstekende ondersteuning en service aan al onze klanten.

DDFR IT Infra & Security is uw betrouwbare partner voor het opbouwen van een veilige en robuuste IT-infrastructuur. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen.

Land
Nederland
Datacenters
Oude Meer
Groningen 1
Diensten
Connectivity Provider
Fiber
Internet Exchange

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore