Terug naar het overzicht

Dstny is een vooraanstaande Europese aanbieder van cloudgebaseerde zakelijke communicatiediensten. Met een focus op vereenvoudiging en efficiëntie bedient Dstny meer dan 3,5 miljoen gebruikers wereldwijd. Onze oplossingen voor zakelijke communicatie worden als service aangeboden en faciliteren naadloze interactie tussen medewerkers en klanten via spraak, video, chat en andere kanalen. Wat ons onderscheidt, is onze focus op mobiliteit, lokale aanpasbaarheid en eenvoudige integratie, waardoor bedrijven, partners en serviceproviders moeiteloos toegang hebben tot onze innovatieve tools.

Door nauwe samenwerkingen met partners en serviceproviders, en met sterke lokale teams, garandeert Dstny de beste gebruikerservaring en maakt het de nieuwste communicatietoepassingen toegankelijk voor bedrijven in heel Europa. Met onze eigen infrastructuur door heel Europa, beheren we de connectiviteit van werkplek naar internet en datacenter. Door middel van o.a. Cisco Meraki optimaliseren we de toegang tot clouddiensten op een veilige en efficiënte manier, waardoor bedrijven kunnen profiteren van betrouwbare en geavanceerde connectiviteitsoplossingen.

Met betrekking tot connectiviteit en beveiliging biedt Dstny optionele services aan zoals Cisco Meraki, die worden geleverd as-a-service. Onze klanten profiteren van een MPLS-netwerk met een hoge SLA, waarop onze telefonieoplossingen naadloos worden geïntegreerd. Dit stelt bedrijven in staat om te profiteren van betrouwbare connectiviteit en geavanceerde beveiligingsoplossingen, allemaal vanuit één betrouwbare partner.

Land
Nederland
Datacenters
Eindhoven 1
Eindhoven 2
Diensten
Cloud Provider
Connectivity Provider
Internet Exchange

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore