Terug naar het overzicht

De digitale infrastructuur van Eurofiber levert high-end connectiviteits- en cloudinfrastructuurdiensten voor de zakelijke markt. Duizenden bedrijven, overheden en non-profitorganisaties vertrouwen op Eurofiber voor toekomstvaste en open digitale infrastructuur met de hoogste beschikbaarheid.

Netwerk
Het 70.500 kilometer lange Eurofiber glasvezelnetwerk biedt connectiviteit in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Het is volledig in eigen beheer en wordt 24/7 gemonitord. In combinatie met een ondergrondse diepteligging van 60 centimeter biedt dit optimaal veilige verbindingen. Eurofiber blijft continu investeren in de groei en kwaliteit van zijn netwerk.

Cloud
Eurofiber biedt een scala aan publieke, private en hybride cloudinfrastructuuroplossingen die volledig zijn ingericht en flexibel te beheren zijn. Eurofiber fungeert als een centrale hub of platform voor uw cloudbehoeften. Eurofiber biedt ondersteuning bij alle aspecten van de cloud, inclusief strategie, ontwerp, migratie en configuratie.

Datacenter interconnectiviteit en colocatie
Het Eurofiber glasvezelnetwerk, met DCspine, biedt interconnectiviteit met meer dan 90 datacenters in Nederland, België en Duitsland. Met een volledig geautomatiseerd online interconnectieplatform voor datacenters heeft u 24/7 toegang tot al uw applicaties, data en workloads. Daarnaast biedt Eurofiber in eigen datacenters in Nederland en Frankrijk hoogwaardige colocatie-oplossingen voor veilige huisvesting van al uw bedrijfskritische informatie en systemen.

Flexibel en schaalbaar
Eurofiber biedt volledige vrijheid om uw eigen diensten en leveranciers te kiezen. Ons open netwerk geeft uw organisatie maximale flexibiliteit in de keuze van diensten, toepassingen en leveranciers, zonder externe beperkingen. Tevens biedt Eurofiber managed diensten op basis van glasvezelnetwerk zoals (D)WDM, Ethernet, Internet en Secure Cloud Connect.

Ondersteuning en garanties
Eurofiber levert connectiviteits- en cloudoplossingen op basis van een Service Level Agreement, waarin exact wordt vastgelegd welke prestaties, kwaliteitsniveaus en garanties u van Eurofiber kunt verwachten.

Land
Nederland
Datacenters
Amsterdam
Diensten
Cloud Provider
Connectivity Provider

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore