Terug naar het overzicht

Fiber Operator fungeert als cruciale tussenpersoon voor netwerkeigenaren en serviceproviders, waarbij het een onmisbare verbinding tot stand brengt tussen eindgebruikers door heel Nederland en internetproviders, wat resulteert in een naadloze communicatie-ervaring.

Met een indrukwekkende aanwezigheid in meer dan 650 POP-locaties cq. glasvezelcentrales en 24 commerciële datacentra, bereikt het een gebruikersbasis van 1,3 miljoen adressen in Nederland. Fiber Operator biedt altijd een minimale snelheid van 1 Gbps, terwijl steeds meer regio’s worden bediend met snelheden van 5 Gbps en hoger, waardoor hoogwaardige connectiviteit wordt gegarandeerd.

Fiber Operator beschikt over datacenter-interconnects en een volwaardig internettransitplatform met een hoge capaciteit om te voldoen aan de groeiende behoeften van de digitale wereld. Bovendien staat technische ondersteuning van Fiber Operator zeven dagen per week paraat en beschikt het over een eigen monteursorganisatie, waardoor klanten kunnen rekenen op professionele hulp en ondersteuning wanneer dat nodig is, wat bijdraagt aan een optimale gebruikerservaring.

Land
Nederland
Datacenters
Eindhoven 1
Eindhoven 2
Groningen 1
Groningen 2
Nieuwegein
Diensten
Connectivity Provider
Internet Exchange

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore