Terug naar het overzicht

Het product van onze klant verdient het om deel uit te maken van de missie van Fusix: internet dat de verwachtingen op het gebied van veiligheid, stabiliteit en snelheid overtreft. De professionals van Fusix zullen uw netwerk 24/7 ontwerpen, bouwen, met het internet verbinden en ondersteunen, terwijl u de controle behoudt met onze ongeëvenaarde beheertools en connectiviteitsinzichten in het TeamWorks Client Portal.

Fusix Internet Service Provider ASN 57866 levert niet-overboekte, high-performance internet, point-to-point virtuele huurlijnen en dedicated toegang tot Amazon, Azure en Google Cloud in en tussen 26 datacenters in Nederland. We zijn trots op ons netwerk, omdat het is ontworpen om connectiviteit te leveren met een uptime van 99,999% en standaard dubbele capaciteit. We onderhouden en laten het groeien met visie en zorg, door laag-op-laag redundantie, best practice internet service provider-technieken, hardware van Juniper Networks, Nokia en Arista; en we combineren de beste routes van tier-1 netwerken en strategisch geselecteerde peering partners.

Klanten vinden het werken met Fusix een geweldige ervaring, omdat we verder gaan dan waar andere internet service providers stoppen: we delen onze netwerktechnische expertise en helpen met de configuratie en probleemoplossing van hun netwerk. Onze houding overtreft de hoogste verwachtingen van hosting, private cloud, SaaS, VoIP, kantoorautomatisering en remote desktop-providers, evenals elke juridische entiteit die afhankelijk is van de aanwezigheid van zijn producten op het internet.

Ons unieke product Managed Internet Access Package biedt 24/7 assistentie in geval er iets misgaat met het hart van uw connectiviteit: uw eigen netwerk. We monitoren en beheren uw core-routers en switches en zijn verantwoordelijk voor alle routeringsbeveiliging, probleemoplossing en netwerkhersteltaken.

Land
Nederland
Datacenters
Delft
Amsterdam
Diensten
Connectivity Provider

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore