Terug naar het overzicht

I4 Networks: Premier DCI Connectivity Solutions in Nederland Versterk uw bedrijf met I4 Networks, de toonaangevende aanbieder van high-speed DCI (Data Center Interconnect) connectiviteitsoplossingen in Nederland. Met gebruik van Nokia’s innovatieve 400Gbit-technologie zijn onze diensten strategisch ontworpen voor de snel veranderende behoeften, met een sterke aanwezigheid in meer dan 50 datacenters.

Onze DCI-aanbiedingen maken gebruik van Nx400Gbit-technologie om uw bedrijf te voorzien van:

  • Uitzonderlijke Dataoverdrachtssnelheden: Geniet van ultrasnelle dataoverdrachtsnelheden die realtime dataverwerking, directe toegang tot cloudgebaseerde diensten en efficiënte verwerking van grote datavolumes mogelijk maken.
  • Schaalbare Operaties: Breid uw bedrijfsactiviteiten moeiteloos uit en pas ze aan, waardoor uw capaciteit om nieuwe markten te betreden en uw digitale diensten te vergroten, verbetert.
  • Ongeëvenaarde Betrouwbaarheid: Met onze geavanceerde netwerkarchitectuur ervaart u minimale downtime en consistente operationele betrouwbaarheid, essentieel voor het continueren van bedrijfsactiviteiten.

Ideaal voor bedrijven die streven naar snelle technologische vooruitgang en operationele groei, bieden de high-speed DCI-oplossingen van I4 Networks in Nederland een basis voor aanzienlijke digitale transformatie.

Land
Nederland
Datacenters
Oude Meer
Rotterdam Zestienhoven 1
Rotterdam Zestienhoven 2
Rotterdam Waalhaven
Amsterdam
Eindhoven 1
Eindhoven 2
Nieuwegein
Diensten
Connectivity Provider

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore