Terug naar het overzicht

Pocos: de onafhankelijke wholesale serviceprovider met oog voor kwaliteit, innovatie en partners Al meer dan 25 jaar! We werken graag met je samen op het gebied van zakelijk internet, telefonie, mobiel en cloud. Waarbij wij ons richten op jou en jij je richt op de eindklant. Die is en blijft van jou!

Met whitelabel-diensten bieden we je prima marges. Je neemt onze diensten wholesale af en brengt deze zelf in rekening aan je klant. Je bepaalt dus ook je eigen marges, dienstverlening en service. Jij bepaalt hoe je de klantomgeving inricht en beheert. En wij maken je het graag zo makkelijk mogelijk.

Partner portal Pulse
Wat Pocos onderscheidt is dat we ons richten op het leveren van kwaliteit en expertise. Als partner kun je je volledig concentreren op advies en verkoop. Via de efficiënte Pocos partner portal Pulse, kun je 24/7 orders inleggen, wijzigen en beëindigen. De meeste diensten leveren we real-time. Daarnaast voorziet de portal in een documentensectie en een servicedesk. Makkelijk toch?

Eigen netwerk
Diensten ontvang je via ons eigen, redundant uitgevoerde Pocos netwerk. De netwerkomgeving is opgebouwd met uitsluitend de allerbeste apparatuur in hypermoderne datacenters in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Wil je keuze? Dan krijg je keuze!
Pocos is de enige aanbieder met vier verschillende hosted telefonieplatforms: Xelion, 3CX, Microsoft Teams direct routing trunk en het door ons zelf ontwikkelde Easy Voice. Het netwerk is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook aan vele lokale glasvezelinitiatieven.

ISO 27001 en NEN 7510 Certificering
Sinds 2020 hebben we een ISO 27001 certificering. Hiermee tonen we aan dat ons beleid, onze processen en de praktische uitvoering voldoen aan de hoogste eisen. Ook zijn we NEN 7510 gecertificeerd, zodat we zelfs voldoen aan de nog strengere eisen die in de zorgsector aan informatiebeveiliging gesteld worden.

Land
Nederland
Datacenters
Eindhoven 1
Eindhoven 2
Diensten
Cloud Provider
Connectivity Provider
Internet Exchange

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore