Terug naar het overzicht

Vertixo, ooit begonnen op de zolderkamer als tijdverdrijf naast een studie, is nu een succesvolle onderneming met een volledig onafhankelijke infrastructuur in Nederland. Sinds onze oprichting in 2007 hebben we maar één doel: Nooit meer offline. We geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op bedrijfscontinuïteit.

ICT is voor organisaties van essentieel belang. Het is verstandig een effectief ICT-beleid te voeren om de beschikbaarheid en continuïteit van data te waarborgen. Vertixo is erop gericht risico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen om uptime te kunnen garanderen.

24/7 support
Wij staan 24 uur per dag klaar voor monitoring en support. Wij zorgen ervoor dat kritische netwerk infrastructuur altijd operationeel is en presteert. Middels onze intelligente monitoringtools kunnen we incidenten voorspellen en uitsluiten.

Eigen netwerk
Wanneer je als partij afhankelijk bent van een grote internet serviceprovider, ben je afhankelijk van de wet- en regelgeving van de vestigingslocatie van deze partij. Steeds meer partijen zijn zich bewust dat volledige onafhankelijkheid van grote internationale spelers niet altijd wenselijk is.

Open-source
Het gebruik van open-source software vormt een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Vanaf het begin van ons bestaan hechten wij daarom belang aan de inzet van open-source software. Daarmee zijn we volledig onafhankelijk.

Land
Nederland
Datacenters
Eindhoven 1
Eindhoven 2
Diensten
Cloud Provider
Connectivity Provider
Fiber
Internet Exchange

Meer weten over onze partners?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore