Nationale Datacenter Dag 2024: Ervaar de kracht van immersie

Welkom op de inschrijfpagina voor de Nationale Datacenter Dag 2024 op dinsdag 4 juni. Maak kennis met ons pilotproject in Rotterdam, dat we samen met onze duurzame partners iXora en Intermax uitvoeren. Ontdek hoe wij samenwerken om de digitale toekomst groener en efficiënter te maken.

Kijkje achter de schermen

Tijdens de Nationale Datacenter Dag op dinsdag 4 juni, een initiatief van de branchevereniging Dutch Datacenter Association, krijgt u de kans om ons datacenter in Rotterdam Zestienhoven van binnen te bekijken. Ludo Baauw, oprichter en Group CEO van Intermax en Vincent Beek, oprichter van iXora vertellen u meer over de duurzame voordelen van rack-mountable Immersion Cooling oplossingen, en de processen en technologieën die bijdragen aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze datacenters. Ontdek wat dit voor u en uw klanten kan betekenen.

Voor wie is de open dag bedoeld?

Tijdens de open dag richten we ons op IT-verantwoordelijken bij IT-bedrijven en andere (overheids)organisaties die belang hechten aan dataopslag op Nederlandse bodem. We bieden inzicht in onze duurzame technologieën, waarmee we de keten willen helpen verduurzamen en ondersteuning bieden om uw eigen duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Duurzame datacenters

Datacenters krijgen een steeds belangrijkere rol in de energietransitie van de IT-sector. NorthC in Rotterdam Zestienhoven vormt met zijn duurzame aanpak de basis onder de digitale transformatie. Van innovatieve koelsystemen zoals de Immersion Cooling-oplossing van iXora tot het benutten van restwarmte en het investeren in nieuwe groene noodstroomvoorzieningen — NorthC zoekt continu naar manieren om de impact op het milieu te verminderen.

Programma dinsdag 4 juni

Tijdens de Nationale Datacenter Dag bieden wij de volgende tijdslots aan:

10:00 – 12.00 uur
12.30 – 14.30 uur
15.00 – 17.00 uur

  • Inloop (30 minuten)
  • Presentatie Ludo Baauw van Intermax
  • Uitleg Vincent Beek van iXora over Rack Mountable Immersion Cooling 
  • Rondleiding door het datacenter door Johan Bakker / Ronald van den Bosch
  • Eind / napraten / borrel 

Aanmelden:

Vul het formulier in om u in te schrijven voor de Nationale Datacenter Dag. Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail.

Maak hier uw keuze voor het gewenste tijdslot*

Wilt u graag een van onze datacenters bezoeken, maar komt 4 juni u niet goed uit? Vul dan ons rondleiding formulier in. Dan plannen we samen met u een afspraak in.

Wilt u op de hoogte blijven van dit event en alle overige events die we voor u organiseren?

Meer weten hoe we met uw privacy omgaan? Lees onze privacyverklaring.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gastheren

Ludo Baauw
Group CEO
Intermax Group

Ludo Baauw is oprichter en (mede-)eigenaar van IMG, al bijna 30 jaar een groep van ondernemingen die zich bezighoudt met het ontwerpen en 24×7 beheren van complexe IT- en cloudomgevingen voor organisaties in de kritieke infrastructuur. Deze veelvuldig gecertificeerde groep bedrijven bestaat uit Intermax, Bizway, Guardian360, NFIR, Gridly en Guida. Als CEO is hij verantwoordelijk voor de visie en strategie van de groep, de maatschappelijke activiteiten en het bewaken van de sterke cultuur. Daarnaast stond hij aan de basis van de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas), is hij voorzitter van de Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) en bestuurslid van de Cloud IT Academy.

Vincent Beek
Founder
iXora

Vincent Beek, medeoprichter en eigenaar van iXora, besloot na een internationale verkoopcarrière in diverse sectoren zijn focus te verleggen naar het ontwikkelen van krachtige en intelligente oplossingen om industrieën te transformeren naar energie-efficiënte en duurzame alternatieven, met een minimale ecologische impact. In 2021 verschoof iXora haar focus volledig naar “Closed Immersion Cooling” voor de datacenterindustrie. Hij is verantwoordelijk voor het introduceren van iXora’s oplossingen in de markt, het merk iXora wereldwijd positioneren als een duurzame Game Changer en het uitstippelen van de bedrijfsstrategie voor de komende jaren.

Johan Bakker
Consultant
NorthC

Onze senior consultant Johan is al 20 jaar in dienst en kent onze datacenters als geen ander. Hij vertelt bevlogen over alle aspecten die bij het runnen van een datacenter komen kijken en tijdens deze tour zal hij alvast een tipje van de sluier lichten van ons nieuwe datacenter in Eindhoven dat nu gebouwd wordt.

Ronald van den Bosch
Group Director Projects
NorthC

Gedurende zijn carrière heeft Ronald ruime ervaring opgedaan in diverse datacenteromgevingen waar kritische faciliteiten draaien. Vanuit zijn rol als Group Projects Director vertelt hij over de duurzame nieuwbouwprojecten van NorthC. Zo is hij nauw betrokken bij de nieuwbouw in Eindhoven, waar net als in Groningen groene waterstof wordt ingezet voor de noodstroomvoorziening.

Adresgegevens datacenter

Datacenter Rotterdam Zestienhoven

Tempelhof 5-11
3045 PV Rotterdam
Plan uw route