Data in de zorg | Van kopzorg naar succesverhaal

We nodigen u graag uit voor ons exclusieve zorg event op donderdag 13 oktober in Almere. Tijdens verschillende interactieve break-out sessies gaan IT-en zorgexperts in op concrete pijnpunten en oplossingen binnen de zorg-ICT.

Tijdens dit interactieve event gaan verschillende zorg- en IT-experts in op actuele pijnpunten en uitdagingen binnen de zorg-IT. Een greep uit de onderwerpen vindt u hieronder. Het volledige programma en een blokkenschema volgen spoedig. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Voor wie?

We organiseren dit event voor
beslissers en bestuurders in de zorg.

Let op! Bij te veel aanmeldingen houden wij ons
het recht voor om een selectie te maken.

Datum en locatie

Donderdag 13 oktober 2022
12.00 – 18.00 uur

Datacenter NorthC in Almere
Rondebeltweg 62
Almere

Plan uw route

Aanmelden

Deelnemende experts en gastsprekers

Keynote sprekers

Hans Koolen
Eigenaar
NUB3S

Digitale transformaties in de gezondheidszorg

Hans Koolen is voormalig Senior Director Commercial IT & Partner Ecosystem bij Philips Healthcare. Tegenwoordig runt hij zijn eigen adviesbureau NUB3S. Koolen heeft meer dan 25 jaar wereldwijde ervaring in de ICT en is gespecialiseerd in het begeleiden van digitale transformaties in de gezondheidszorg. Koolen is specialist in het koppelen van zijn brede kennis van technologie, aan inzichten uit de zorg.

Casper Smeets
Ecosystem Directeur Digital Health
7D

Inspirerende sessie: 1 + 1 = 11. De kracht van partnerships in de zorg

Casper Smeets heeft 10 jaar ervaring als entrepreneur en intrapreneur. Deze ervaring gebruikt hij om bij health startups en zorgpioniers innovaties sneller te laten schalen. In zijn rol bij Rockstart heeft hij met eigen ogen gezien hoe moeilijk het is om innovaties in de zorg te versnellen, maar ook hoe je innovaties succesvol kan implementeren.

Break-out sessies

Ruud van Loon
Coach
E-Storage

Ransomware, wat is het medicijn als preventie faalt wat is het medicijn als preventie faalt?

Ruud van Loon is coach bij E-storage, de specialist in veilige oplossingen voor een hybride data-infrastructuur in de zorg. In deze sessie gaan we dieper in op de (on)mogelijkheden die u als zorgbestuurder heeft op het moment dat uw organisatie het slachtoffer wordt van een digitale gijzeling. Met praktische tips, een gedegen cyber attack recovery-plan en de jarenlange ervaring van E-Storage, weet u straks waar uw organisatie kwetsbaar is en de organisatie zichzelf beter kan wapenen.

Marcel van Oirschot
Commercial Director
Hunt & Hackett

Het medicijn tegen cybercrime heeft u al in huis, maar welke cocktail heeft u nodig?

Marcel van Oirschot (voormalig Executive Vice President van KPN Security en board member bij FOX-it) neemt u mee in de wereld van cybercriminaliteit. Hij laat met eenvoudige voorbeelden zien dat u de meeste tools voor een veilige IT-omgeving allang in huis heeft en niet hoeft te wachten op “the next best thing” om uw security top notch te krijgen. Benieuwd welke tools u nu laat liggen, waarmee u de veiligheid van uw organisatie sterk kunt verbeteren?

Arjen Vriens
CEO
CloudNation

Hoe haal je meerwaarde uit het combineren van de publieke en private cloud?

Arjen Vriens neemt u in een interactieve sessie mee langs de mogelijkheden die deze combinatie biedt. Van handige public cloud tools tot uiterst veilige private cloud oplossingen. Al uw vragen over de risico’s, mogelijkheden en vormen van integratie tussen de diverse hybride cloudvormen worden beantwoord in deze break-out sessie.

Jorrit van Eijk
Sales Engineer
Varonis

Zichtbaarheid & het beveiligen van gevoelige patiëntgegevens

Jorrit van Eijk neemt u in een interactieve sessie mee langs de risico’s die het platform van Varonis automatisch voor u detecteert in uw systemen. Dankzij deze handige inzichten en een zelflerend platform zijn veel voorkomende beveiligingsrisico’s straks verleden tijd. Benieuwd naar waar de zwaktes in uw organisatie zouden kunnen liggen?

Martin Haagoort
Data Scientist & Oprichter
Intellerts

Monitor de cliënt, niet alleen zijn omgeving.

Monitoring van de gezondheid van ouderen draagt bij aan het verlichten van zorgtaken en zelfs het vermijden van zorg. Veel monitoring gebeurt nu op basis van sensors in de omgeving. Een alternatief is om vooral ook de client te monitoren. In deze presentatie neemt Martin je mee hoe een AI-platform continue data analyseert van cliënten, waardoor er subtiele veranderingen opgemerkt kunnen worden, trends worden gezien en interventies worden voorgesteld. Tijdens de demo geeft Martin inhoud aan de betekenis van data science en data gedreven beslissingsondersteuning in de gezondheidszorg.

PinkRoccade Healthcare

Altijd en overal toegang tot gevoelige patiëntdata, hoe doe je dat veilig?

PinkRoccade is specialist in het technisch applicatiebeheer van HiX EPD’s van ChipSoft. Dat wordt ook in de markt gezien. Zo bundelt Medisch Spectrum Twente sinds kort alle patiëntinformatie in een HiX EPD en kon het afscheid nemen van een groot aantal applicaties. Dit levert het MST zekerheid over beschikbaarheid op en kan het leunen op de expertise van PinkRoccade op het gebied van technisch beheer. Neem deel aan deze break-out sessie om te zien wat u aan uw EPD kunt verbeteren of vereenvoudigen.

Tom Engels
Proposition Lead Smart Infra Networking
Telindus
Jeroen Hentschke
Proposition Lead Security & Service Intelligence
Telindus

Ontzorgen met algoritmes, de opkomst van menselijke AI.

Innoveren in de zorg is lastig. Laat staan innoveren met data in de zorg. Je zit vast aan een hoop regelgeving op het gebied van privacy, compliance en andere wet- en regelgeving. Is het mogelijk om slim inzichten, die deze combinatie van gegevens biedt, in te zetten? Is het mogelijk om eerder ziektebeelden te registreren, sneller te anticiperen op klachten en ernstige aandoeningen in de kiem te smoren?

Aanmelden voor 13 oktober

Op dit moment is het helaas niet meer mogelijk om in te schrijven voor het zorgevent.