De pagina wordt geladen...

Datacenter Almere

In de metropoolregio Amsterdam, midden in de Europese digitale hub staat ons datacenter Almere.

Het datacenter is gevestigd op het bedrijventerrein Sallandsekant in Almere. Met een operationele colocatieruimte van 6.870 m² bieden we u de colocatieoplossing die u zoekt.

Ons datacenter voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid en continuïteit. Wilt u absolute zekerheid, kies dan voor een twindatacenter of multi-siteoplossing waarmee u zelf uw uptime beheerst. Dankzij onze eigen connectiviteitsdienst Region Connect Ring vormen onze datacenters één groot virtueel datacenter.

Sitemanager Terrence staat voor u klaar
Rondebeltweg 62
1329 BG Almere
T: 088 623 3000

Plan uw route

Data staat veilig bij ons

Uw apparatuur, data en applicaties zijn bij ons optimaal beveiligd.
Hierin lopen we voorop in Nederland.

Dienstenaanbod en faciliteiten

Uiteraard bieden we standaard racks, maar u kunt ook gebruikmaken van private suites, vergaderzalen, kantoor- en opslagruimte en een online monitoring- en zelfbedieningsportaal. En aanvullend leveren we Remote Hands, migratieplanning, installatie en patching. Bovendien werken we met een scala aan providers en carriers, want we zijn cloud- en carrierneutraal. Uiteraard is het datacenter volledig redundant ontsloten voor netwerkverbindingen.

Faciliteiten

Tierlevel: gebouwd volgens de Tier 3 norm

Datavloer: 6.870 m²

Vloerbelasting: 1.500 kg/m²

Stroom

Geïnstalleerd elektrisch vermogen: 13 MW
Standaard 1 fase 230V 32A no-break A-feed en no-break B-feed en 3 fase 400V 32A no-break A-feed en no-break B-feed per rack, andere feedtypes mogelijk, Busbar Trunking

2 x 150 kV (2N) aansluiting op het energienet

Noodstroom redundantie: N+2

Brandveiligheid

Detectie: aspiratiesysteem

Blussing: OxyReduct, stikstofgas snelblussing en stikstofgenerator opvolgsysteem

Klimaat­beheersing

Koeling: Gekoeld water, koude gangen

Koeling redundantie: N+2

Beveiliging

Gelaagde beveiliging

Biometrische toegang (toegangspas + vingerafdruk) met meeloopbeveiliging

CCTV-bewaking binnen en buiten

Professioneel beveiligingspersoneel 24×7 op locatie

Wilt u alle specificaties bekijken?

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.

Goed ondernemen

CO2-neutraal en uitsluitend duurzaam opgewekte groene stroom. Ook ons datacenter in Almere is duurzaam. Om nog meer op energie te besparen gebruiken we energie-efficiënte koeling en zijn de racks opgesteld in volledig koude gangen. We hebben niet voor niets een voortrekkersrol als het gaat om duurzaamheid.

Omdat we altijd dichtbij u staan

NorthC is de grootste en betrouwbare regionale aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. We zijn gevestigd in snelgroeiende regionale hubs, maar natuurlijk bevinden we ons ook midden in de metropoolregio Amsterdam met maar liefst vier locaties. We weten wat voor u belangrijk is, want we kennen uw ecosysteem van binnen en van buiten. Of u nu in de zorg, overheid of ICT werkt. We staan altijd dichtbij. Dat vinden we belangrijk. Want we kunnen u pas de beste dienstverlening geven als we 100% betrokken zijn. Zo digitaal als de business is, zo persoonlijk werken wij.

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.