De pagina wordt geladen...

Datacenter Almere

Op het bedrijventerrein Sallandsekant bevindt zich ons datacenter Almere. Direct gelegen aan de A6 is deze locatie makkelijk bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Schiphol en Amsterdam.

Voordelen van het datacenter in Almere

  • Een connectiviteitshub met een groot aantal (inter)nationale netwerk providers
  • Verbinding met belangrijke internetknooppunten zoals de AMS-IX
  • Verbonden met alle andere datacenters van NorthC
  • Toegang tot een groot aantal nationale en internationale clouddiensten en -providers
  • 24/7/365 on-site beveiliging
  • Een dedicated Site Manager voor al uw (operationele) vragen

Adresgegevens

Rondebeltweg 62

1329 BG Almere

Plan uw route

Onze partners

Vanuit ons datacenter in Almere kunt u direct connecteren met bijvoorbeeld het internetknooppunt AMS-IX en heeft u de beschikking over high-speed dataverbindingen met de rest van de wereld. Dit combineren wij met een breed aanbod aan nationale en internationale cloud providers en andere IT partners. Benieuwd naar al onze partners in het datacenter Almere?

Als jonge, innovatieve stad is Almere de ideale vestigingsplaats voor talent en bedrijven in de techsector. Almere wil een compleet ecosysteem creëren van start-ups, IT-bedrijven, onderwijsinstellingen en andere partijen, waarbij groei en innovatie actief worden gestimuleerd. Het datacenter vormt een platform voor digitale groei en innovatie.

Wilt u een goede vergelijking maken tussen verschillende locaties of bent u benieuwd of ons datacenter voldoet aan uw wensen en eisen? Bekijk alle specificaties:

Uw data in een veilige omgeving

Onze certificeringen waarborgen en tonen de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening aan.

Onderling verbonden

Almere maakt deel uit van de metropoolregio Amsterdam, een van de vijf economisch sterkste regio’s in Europa. Het datacenter in Almere is middels onze Region Connect Ring verbonden met alle andere locaties van NorthC. Hiermee bieden wij u maximale flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld een twin-datacenter oplossing inrichten, met real-time datareplicatie tussen beide locaties. Doordat u twee datacenters tot uw beschikking heeft, is een uptime van 100% haalbaar. Cruciaal voor uw bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft u vanuit het datacenter in Almere toegang tot diensten van partijen die aanwezig zijn in de andere datacenters van NorthC. Zo vormt dit regionale datacenter een toegangspoort tot de rest van Nederland en de wereld.

Fundament voor uw hybrid cloud omgeving

Met snelle dataverbindingen en een breed aanbod aan IT partners, cloud providers en netwerk providers is ons datacenter in Almere het fundament voor uw hybride cloud. De applicaties en data die u in uw eigen private cloud wilt houden, draaien veilig in ons datacenter. Daar zorgen we voor optimale, schaalbare koppelingen met uw publieke cloud omgeving(en). Zo profiteert u van het beste van twee werelden, waarbij uw publieke en private cloud omgevingen effectief met elkaar geïntegreerd kunnen worden.

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.