Datacenter Nieuwegein - Utrecht

Net onder Utrecht, op het bedrijventerrein De Wiers, vindt u ons datacenter Nieuwegein. Strategisch gelegen bij het knooppunt A2/A27. Hierdoor is de locatie eenvoudig te bereiken vanuit de gehele randstad. Benieuwd naar de specificaties van datacenter Nieuwegein - Utrecht? Download de factsheet.

Datacenter Nieuwegein – Utrecht. De voordelen voor u:

  • Een connectiviteitshub met een groot aantal (inter)nationale netwerk providers
  • Verbinding met belangrijke internetknooppunten zoals de AMS-IX
  • Datacenter Nieuwegein is centraal gelegen in het midden van het land, goed bereikbaar vanuit alle regio’s
  • Verbonden met alle andere datacenters van NorthC
  • Toegang tot een groot aantal nationale en internationale clouddiensten en -providers
  • 24/7/365 on-site beveiliging
  • Een dedicated Site Manager voor al uw (operationele) vragen

Adresgegevens

Frieslandhaven 6

3433 PC Nieuwegein

Plan uw route

Onze partners in datacenter Nieuwegein – Utrecht

Vanwege de centrale ligging midden in het land heeft de regio Utrecht zich ontwikkeld tot een belangrijke logistiek centrum. Ook qua netwerkverbindingen is deze regio een belangrijk knooppunt, waar veel carriers en cloud providers samenkomen. Bent u benieuwd welke partners zich in de NorthC datacenters bevinden?

Nieuwegein heeft de afgelopen jaren een sterke economische groei doorgemaakt, waardoor veel bedrijven zich in deze regio hebben gevestigd. Al die bedrijvigheid vraagt om een solide ICT-infrastructuur om de digitale transformatie te ondersteunen.

Wilt u een goede vergelijking kunnen maken tussen verschillende locaties of bent u benieuwd of ons datacenter voldoet aan uw wensen en eisen? Bekijk alle specificaties van ons datacenter Nieuwegein:

Onderling verbonden

Dit centraal gelegen datacenter is middels onze Region Connect Ring verbonden met alle andere locaties van NorthC. Hierdoor wordt optimale flexibiliteit geboden. U kunt bijvoorbeeld een twin-datacenter oplossing inrichten, met real-time datareplicatie tussen verschillende locaties. Doordat u twee datacenters tot uw beschikking heeft, is een uptime van 100% haalbaar. Cruciaal voor uw bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft u vanuit het datacenter in Nieuwegein ook toegang tot diensten van partijen die aanwezig zijn in de andere datacenters van NorthC. Het is een digitale toegangspoort tot de rest van Nederland en de wereld.

Fundament voor uw hybrid cloud omgeving

Datacenter Nieuwegein – Utrecht biedt met snelle dataverbindingen en een breed aanbod aan IT partners, cloud providers en netwerk providers, het fundament voor uw hybride cloud. De applicaties en data die u in uw eigen private cloud wilt houden, draaien veilig in ons Utrechtse datacenter. Daar zorgen we voor optimale, schaalbare koppelingen met uw publieke cloud omgeving(en). Zo profiteert u van het beste van twee werelden, waarbij uw publieke en private cloud omgevingen effectief met elkaar geïntegreerd kunnen worden.

Datacenter Nieuwegein bezoeken? Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.