De pagina wordt geladen...

Datacenter Rotterdam Waalhaven

Centraal gevestigd in de havenstad en daarmee midden in de digitale mainport van Europa. Ons datacenter in Rotterdam in Waalhaven-Zuid is de uitgelezen plek voor ondernemers in de regio.

Met 600 m² aan operationele colocatie-ruimte bieden we u hier optimale ondersteuning.

Ons datacenter in Rotterdam Waalhaven is één van de drie datacenters in de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Door de ligging van het datacenter in Rotterdam ten opzichte van de andere datacenters in Rotterdam en Delft, is het mogelijk om een twindatacenteroplossing in te richten in dezelfde regio. U heeft daarmee de zekerheid van een redundante oplossing.

Sitemanager Jan staat voor u klaar
Anthony Fokkerweg 40  
3088 GG Rotterdam
T: 088 623 3000

Plan uw route

Data staat veilig bij ons

Uw apparatuur, data en applicaties zijn bij ons optimaal beveiligd.
Hierin lopen we voorop in Nederland.

Dienstenaanbod en faciliteiten

In ons datacenter in Rotterdam bieden we u optimale faciliteiten. Uiteraard bieden we standaard racks, maar u kunt ook gebruikmaken van private suites, vergaderzalen, kantoor- en opslagruimte en een online monitoring- en zelfbedieningsportaal. Ook beschikken we over aanvullende diensten zoals Remote Hands, migratieplanning, installatie en patching. Bovendien werken we met een scala aan providers en carriers, want we zijn cloud- en carrierneutraal. Uiteraard is het datacenter volledig redundant ontsloten voor netwerkverbindingen.

Faciliteiten

Tierlevel: gebouwd volgens de Tier 3 norm

Datavloer: 600 m²

Vloerbelasting: 1.500 kg/m²

Stroom

Geïnstalleerd elektrisch vermogen: 5,4 MW  
Standaard 1 fase 230V 32A no-break A-feed en no-break B-feed en 3 fase 400V 32A no-break A-feed en no-break B-feed per rack, andere feedtypes mogelijk, Busbar Trunking  

2 x 25 kV (N+1) aansluiting op het energienet

Noodstroom redundantie: N+1

Brandveiligheid

Detectie: aspiratiesysteem

Blussing: Argonite

Klimaat­beheersing

Koeling: Gekoeld water, koude gangen

Koeling redundantie: N+1

Beveiliging

Gelaagde beveiliging

Biometrische toegang (toegangspas + vingerafdruk) met meeloopbeveiliging

CCTV-bewaking binnen en buiten

Professioneel beveiligingspersoneel 24×7 op locatie

Wilt u alle specificaties bekijken?

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.

Goed ondernemen

We zeggen dat we duurzaam ondernemen en handelen daar ook naar. Want ons Rotterdamse datacenter is CO₂-neutraal en maakt uitsluitend gebruik van duurzaam opgewekte groene stroom. Ook gebruikt het datacenter energie-efficiënte vrije koeling en zijn de racks opgesteld in volledig gesloten koude gangen. Uiteraard gebruiken we led-verlichting met sensoren. Zo besparen we op energie.

Omdat we altijd dichtbij u staan

NorthC is de grootste regionale en betrouwbare aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. We zijn gevestigd in de metropoolregio Amsterdam, maar hebben ook locaties daarbuiten. Van Groningen tot Eindhoven en van regio Nieuwegein tot Rotterdam. In Rotterdam hebben we twee datacenters. We spreken uw taal en weten wat uw behoeftes zijn. Want we kennen uw ecosysteem van binnen en van buiten. We staan altijd dichtbij. Dat vinden we belangrijk. Want we kunnen u pas de beste dienstverlening geven als we 100% betrokken zijn. Zo digitaal als de business is, zo persoonlijk werken wij.  

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.