Datacenter Oude Meer

Ons datacenter in Oude Meer (Schiphol-Rijk) is één van de vier regionale datacenters van NorthC in de Metropoolregio Amsterdam. Centraal gelegen op het Fokker Logistics Park, midden in een van de grootste digitale hubs van Europa. Een regio die bruist van bedrijvigheid. Van de luchthaven Schiphol tot aan de haven van Amsterdam. Benieuwd naar de specificaties van dit datacenter? Download de factsheet.

Voordelen van het datacenter in Oude Meer

  • Een connectiviteitshub met een groot aantal (inter)nationale netwerk providers
  • Verbinding met belangrijke internetknooppunten zoals de AMS-IX
  • Verbonden met alle andere datacenters van NorthC
  • Toegang tot een groot aantal nationale en internationale clouddiensten en -providers
  • 24/7/365 on-site beveiliging
  • Een dedicated Site Manager voor al uw (operationele) vragen

Adresgegevens

Fokker Logistics Park Gebouw 59

Fokkerweg 300

1438 AN Oude Meer

Plan uw route

Onze partners

De regio Amsterdam kent een van de grootste concentraties van datacenters ter wereld en biedt ongekende connectiviteit. Vanuit ons datacenter kunt u daarom rekenen op de snelst mogelijke verbindingen naar de rest van de wereld. Benieuwd welke connectiviteitspartners er in ons datacenter zitten?

Ons datacenter Oude Meer is gelegen midden in één van de belangrijkste digitale en economische centra van ons land: de metropoolregio Amsterdam. Dankzij de uitstekende infrastructuur rond Amsterdam en Schiphol is dit datacenter makkelijk en snel te bereiken.

Wilt u een goede vergelijking maken tussen verschillende locaties of bent u benieuwd of ons datacenter voldoet aan uw wensen en eisen? Bekijk alle specificaties van het datacenter:

Uw data in een veilige omgeving

Onze certificeringen waarborgen en tonen de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening aan.

Onderling verbonden

Oude Meer maakt deel uit van de metropoolregio Amsterdam, een van de vijf economisch sterkste regio’s in Europa. Het datacenter is middels onze Region Connect Ring verbonden met alle andere locaties van NorthC. Hiermee bieden wij u maximale flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld een twin-datacenter oplossing inrichten, met real-time datareplicatie tussen beide locaties. Dit kan tussen verschillende regio’s, maar ook binnen de Metropoolregio van Amsterdam. Doordat u twee datacenters tot uw beschikking heeft, is een uptime van 100% haalbaar. Cruciaal voor uw bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft u vanuit het datacenter in Oude Meer toegang tot diensten van partijen die aanwezig zijn in de andere datacenters van NorthC. Zo vormt dit regionale datacenter een toegangspoort tot de rest van Nederland en de wereld.

Fundament voor uw hybrid cloud omgeving

Met snelle dataverbindingen en een breed aanbod aan IT partners, cloud providers en netwerk providers is ons datacenter in Oude Meer het fundament voor uw hybride cloud. De applicaties en data die u in uw eigen private cloud wilt houden, draaien veilig in ons datacenter. Daar zorgen we voor optimale, schaalbare koppelingen met uw publieke cloud omgeving(en). Zo profiteert u van het beste van twee werelden, waarbij uw publieke en private cloud omgevingen effectief met elkaar geïntegreerd kunnen worden.

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.