Datacenter Delft

Datacenter Delft is samen met onze datacenters in Rotterdam één van de drie regionale datacenters in de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Het datacenter is strategisch gelegen op de TU Delft campus, één van de belangrijkste Nederlandse centra voor ontwikkeling en onderzoek op het gebied van techniek en innovatie. Benieuwd naar de specificaties van datacenter Delft? Download de factsheet.

Datacenter Delft. De voordelen voor u:

  • Een connectiviteitshub met een groot aantal (inter)nationale netwerk providers
  • Datacenter Delft ligt midden op een knooppunt van de belangrijkste glasvezelkabels in het gebied
  • Directe verbinding met belangrijke internetknooppunten zoals de AMS-IX en R-ix (NL-ix)
  • Verbonden met alle andere datacenters van NorthC
  • Toegang tot een groot aantal nationale en internationale clouddiensten en -providers
  • 24/7/365 on-site beveiliging
  • Een dedicated Site Manager voor al uw (operationele) vragen

Adresgegevens

Heertjeslaan 1

2629 JG Delft

Plan uw route

Onze partners in datacenter Delft

De TU Delft campus bruist van de hightech activiteit. De technische universiteit zit hier, net als veel andere techbedrijven die actief zijn binnen de lucht- en ruimtevaart, klimaat en energie, gezondheidszorg, robotics, AI en quantum computing. Datacenters zijn het platform voor deze digitale innovatie. Voor NorthC een logische keuze om de campus als vestigingslocatie te kiezen en hier de meest betrouwbare verbindingen met belangrijke internetknooppunten aan te bieden. Benieuwd naar alle partners in het datacenter Delft?

De ligging van datacenter Delft, op de TU Delft campus, biedt bedrijven een uitstekend connectiviteits- ecosysteem. Het datacenter ligt op het knooppunt van de belangrijkste glasvezelverbindingen in deze regio. Zo profiteert u vanuit ons datacenter van de snelste en meest betrouwbare verbindingen met belangrijke internationale internetknooppunten.

Wilt u een goede vergelijking kunnen maken tussen verschillende locaties of bent u benieuwd of ons datacenter voldoet aan uw wensen? Bekijk alle specificaties van datacenter Delft:

Uw data in een veilige omgeving

Onze certificeringen waarborgen en tonen de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening aan.

Onderling verbonden

Datacenter Delft op de TU Delft campus is middels onze Region Connect Ring verbonden met alle andere locaties van NorthC. Hiermee bieden wij u maximale flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld een twin-datacenter oplossing inrichten binnen de regio, met real-time datareplicatie tussen beide locaties. Doordat u twee datacenters tot uw beschikking heeft, is een uptime van 100% haalbaar. Cruciaal voor uw bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft u vanuit het datacenter in Delft toegang tot diensten van partijen die aanwezig zijn in de andere datacenters van NorthC. Zo vormt dit datacenter een toegangspoort tot de rest van Nederland en de wereld.

Fundament voor uw hybrid cloud omgeving

Met snelle dataverbindingen en een breed aanbod aan IT partners, cloud providers en netwerk providers is ons datacenter Delft het fundament voor uw hybride cloud. De applicaties en data die u in uw eigen private cloud wilt houden, draaien veilig in ons datacenter. Daar zorgen we voor optimale, schaalbare koppelingen met uw publieke cloud omgeving(en). Zo profiteert u van het beste van twee werelden, waarbij uw publieke en private cloud omgevingen effectief met elkaar geïntegreerd kunnen worden.

Datacenter Delft bezoeken? Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.