De pagina wordt geladen...

Datacenter Delft

Ons datacenter in Delft bevindt zich op de TU Delft Campus. Dé broedplek voor innovatie.

Ons datacenter in Delft met een totaal oppervlakte van 5.000 m² is één van de drie datacenters in de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Door de ligging van het datacenter in Delft ten opzichte van de twee datacenters in Rotterdam, is het mogelijk om een twindatacenteroplossing in te richten in dezelfde regio. U heeft daarmee de zekerheid van een redundante oplossing.

Sitemanager Terrence staat voor u klaar
Heertjeslaan 1  
2629 JG Delft
T: 088 623 3000

Plan uw route

Data staat veilig bij ons

Uw apparatuur, data en applicaties zijn bij ons optimaal beveiligd.
Hierin lopen we voorop in Nederland.

Dienstenaanbod en faciliteiten

In ons datacenter vindt u altijd de colocatie- of twinoplossing die u zoekt. Uiteraard bieden we standaard racks, maar u kunt ook gebruikmaken van private suites, vergaderruimtes, flexwerkplekken en een klantportaal. We beschikken dus over een uitgebreid dienstenaanbod. Onze datacenters kennen een solide geografische spreiding. Dat biedt uw IT optimale veiligheid en beschikbaarheid. Bovendien werken we met een scala aan connectiviteitspartners want we zijn carrier- en cloudneutraal. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een van onze aanvullende diensten zoals migratieplanning en Remote Hands. We sluiten bijvoorbeeld kabels aan, vervangen harddisks, restarten servers, wisselen tapes en sluiten remote desktop hardware aan.

Faciliteiten

Tierlevel: gebouwd volgens de Tier 3 norm

Datavloer: 1.800 m²

Vloerbelasting: 1.100 kg/m²

Stroom

Geïnstalleerd elektrisch vermogen: 1,5 MW  
Standaard 1 fase 230V 32A no-break A-feed en B-feed en 3 fase 400V 32A no-break A-feed en B-feed per rack, andere feedtypes mogelijk, Busbar Trunking

2 x 23 kV (2N) aansluiting op het energienet  

Noodstroom redundantie: 2N

Brandveiligheid

Detectie: aspiratiesysteem

Blussing: Watermist

Klimaat­beheersing

Koeling: Adiabatisch, koude gangen

Koeling redundantie: N+1

Beveiliging

Gelaagde beveiliging

Biometrische toegangscontrole (vingerafdruk)

CCTV-bewaking binnen en buiten

Professioneel beveiligingspersoneel 24×7 op locatie

Wilt u alle specificaties bekijken?

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.

We nemen onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid  

NorthC vindt het belangrijk om duurzaam te ondernemen. Ons datacenter in Delft is dan ook CO₂-neutraal en ISO 14001-gecertificeerd. ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement. Door onze bedrijfsvoering aan te passen kunnen we de milieurisico’s van onze bedrijfsvoering beheersen en zelfs verminderen. Jaarlijks volgt een controle audit om de certificering te behouden.  

Maar we doen meer. Want we ontwikkelden we ons eigen innovatieve, energie-efficiënte koelsysteem. Hiermee koelen we de IT-apparatuur indirect met de buitenlucht. Dit koelingssysteem gebruiken we ook in Delft. Een energiezuinige en duurzame oplossing om uw apparatuur te koelen.

Omdat we altijd dichtbij u staan

NorthC is de grootste en betrouwbare regionale aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. We zijn gevestigd in de metropoolregio Amsterdam, maar hebben ook locaties daarbuiten. Van Groningen tot Eindhoven en van regio Nieuwegein tot Delft. Door die spreiding is er altijd een locatie in de buurt. Ook in de persoonlijke relatie zijn we altijd dichtbij. Want we spreken uw taal en weten wat uw behoeftes zijn. We kennen uw ecosysteem namelijk van binnen en van buiten. We geloven dat we u pas echt de beste dienstverlening kunnen geven als we 100% betrokken zijn. Zo digitaal als de business is, zo persoonlijk werken wij.

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.