Datacenter Amsterdam

Datacenter Amsterdam is een van onze vier regionale datacenters in de Metropoolregio Amsterdam. Het NorthC datacenter ligt midden in het hart van onze digitale economie, binnen enkele minuten bereikbaar vanuit verschillende zakelijke gebieden in en rond Amsterdam. Benieuwd naar de specificaties van datacenter Amsterdam? Download de factsheet.

Datacenter Amsterdam. De voordelen voor u:

  • Een connectiviteitshub met een groot aantal (inter)nationale netwerk providers
  • Datacenter Amsterdam biedt directe verbinding met belangrijke internetknooppunten zoals de AMS-IX
  • Verbonden met alle andere datacenters van NorthC
  • Zeer goed bereikbaar vanuit verschillende gebieden in en rondom Amsterdam
  • Toegang tot een groot aantal nationale en internationale clouddiensten en -providers
  • 24/7/365 on-site beveiliging
  • Een dedicated Site Manager voor al uw (operationele) vragen

Adresgegevens

Kabelweg 48a

1014 BB Amsterdam

Plan uw route

Onze partners in datacenter Amsterdam

Het datacenter Amsterdam is gelegen midden in een van de belangrijkste digitale en economische centra van ons land: de metropoolregio Amsterdam. Met een AMS-IX Point of Presence (PoP) – een van de belangrijkste internetknooppunten ter wereld – in ons datacenter Amsterdam, biedt deze locatie makkelijke en snelle connectiviteit, met een brede keuze aan carriers en cloud partners. Benieuwd naar alle partners in het datacenter?

Amsterdam is het belangrijkste economische gebied van ons land, met talloze Nederlandse en internationale bedrijven en instellingen. Voor bedrijven in deze regio die een datacenter ‘naast de deur’ zoeken is datacenter Amsterdam een perfecte keuze.

Wilt u een goede vergelijking kunnen maken tussen verschillende locaties of bent u benieuwd of ons datacenter voldoet aan uw wensen en eisen? Bekijk alle specificaties van het datacenter Amsterdam:

Uw data in een veilige omgeving

Onze certificeringen waarborgen en tonen de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening aan.

Datacenter Amsterdam onderdeel Region Connect Ring

Datacenter Amsterdam is middels onze Region Connect Ring verbonden met alle andere locaties van NorthC. Hiermee bieden wij u maximale flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld een twin-datacenter oplossing inrichten binnen de regio, met real-time datareplicatie tussen beide locaties. Doordat u twee datacenters tot uw beschikking heeft, is een uptime van 100% haalbaar. Cruciaal voor uw bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft u vanuit het datacenter Amsterdam toegang tot diensten van partijen die aanwezig zijn in de andere datacenters van NorthC. Zo vormt dit datacenter een toegangspoort tot de rest van Nederland en de wereld.

Fundament voor uw hybrid cloud omgeving

Datacenter Amsterdam biedt met snelle dataverbindingen, een PoP van de AMS-IX en een breed aanbod aan IT partners, cloud providers en netwerk providers, het fundament voor uw hybride cloud omgeving. De applicaties en data die u in uw eigen private cloud wilt houden, draaien veilig in datacenter Amsterdam. Daar zorgen we voor optimale, schaalbare koppelingen met uw publieke cloud omgeving(en). Zo profiteert u van het beste van twee werelden, waarbij uw publieke en private cloud omgevingen effectief met elkaar geïntegreerd kunnen worden.

Datacenter Amsterdam bezoeken? Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.