De pagina wordt geladen...

Datacenter Eindhoven

Midden in de techhub van Nederland staat ons Eindhovense datacenter. Gevestigd op de High Tech Campus (HTC), een broedplek voor innovatie/technologische vooruitgang met ruim 180 bedrijven.

In Eindhoven combineren we ongekende flexibiliteit met optimale veiligheid. En met de Tier 4 toevoegingen voldoet het datacenter aan de allerhoogste standaarden. Ons datacenter in Eindhoven is ontworpen en gebouwd volgens de strengste eisen. Continu beschikbaar en zowel Concurrently Maintainable als Fault Tolerant.

Met 1.250 m² aan colocatieruimte bieden we de oplossing die u wenst. De geografische ligging van het datacenter is bovendien de ideale uitgangspositie voor multi-siteoplossingen. Met een twin- of triple-datacenter-failover-oplossing, backup of disaster recovery opstelling creëert u extra zekerheid.  

Sitemanager Jan staat voor u klaar
High Tech Campus 53  
5656 AG Eindhoven
T: 088 623 3000

Plan uw route

Data staat veilig bij ons

Uw apparatuur, data en applicaties zijn bij ons optimaal beveiligd.
Hierin lopen we voorop in Nederland.

Dienstenaanbod en faciliteiten

Het datacenter in Eindhoven is volledig redundant ontsloten voor netwerkverbindingen. Natuurlijk bieden we u hier racks en private suites, maar ook vergaderzalen, kantoor- en opslagruimte en een online monitoring- en zelfbedieningsportaal. Ook kunt u gebruikmaken van aanvullende diensten zoals Remote Hands, migratieplanning, installatie en patching. En omdat we carrier- en cloudneutraal zijn werken we met een scala aan carriers en providers. We bieden u dus alle keuzevrijheid.

Faciliteiten

Tierlevel: gebouwd volgens de Tier 4 norm

Datavloer: 1.250 m²

Vloerbelasting: 1.500 kg/m²

Stroom

Geïnstalleerd elektrisch vermogen: 2,4 MW  
Standaard 1 fase 230V 32A no-break A-feed en no-break B-feed en 3 fase 400V 32A no-break A-feed en no-break B-feed per rack, andere feedtypes mogelijk, Busbar Trunking

2 x 10 kV (N+1) aansluiting op het energienet

Noodstroom redundantie: N+1 (gecompartimenteerd)

Brandveiligheid

Detectie: Aspiratiesysteem

Blussing: HI-FOG, double knock fire activation

Klimaat­beheersing

Koeling: Gekoeld water, koude gangen

Koeling redundantie: primaire koeling N+1, secondaire koeling N+1 (gecompartimenteerd)

Beveiliging

Gelaagde beveiliging

Biometrische toegang (toegangspas + vingerafdruk) met meeloopbeveiliging

CCTV-bewaking binnen en buiten

Professioneel beveiligingspersoneel 24×7 op locatie

Wilt u alle specificaties bekijken?

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.

De hoogste standaarden

Eindhoven is het eerste datacenter ter wereld dat is gebouwd volgens cradle to cradle principes. Het datacenter is BREAAM Excellent gecertificeerd. Het gebruikt 100% duurzaam opgewekte stroom en is CO₂-negatief. Op de HTC komen slim en duurzaam ondernemen samen. Het datacenter is gevestigd op de HTC en aangesloten op de ondergrondse energie-uitwisselring van de campus. De warmte die de in ons datacenter opgestelde ICT-apparatuur produceert, leveren we aan de andere panden op de HTC. In ruil voor die warmte krijgen we koude terug die we gebruiken om de apparatuur van onze klanten te koelen. Zo besparen alle partijen op energie en dus op CO₂-uitstoot.

Omdat we altijd dichtbij u staan

NorthC is de grootste en betrouwbare regionale aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. We zijn gevestigd in de metropoolregio Amsterdam, maar hebben ook locaties daarbuiten. Van regio Nieuwegein tot Rotterdam en van Groningen tot Eindhoven. Waar u ook gevestigd bent en of u nu in de Zorg, ICT of Overheid werkt, we kennen uw ecosysteem. We weten waar uw zorgen liggen, wat uw behoeftes zijn en kennen uw wensen. En natuurlijk spreken we uw taal. We staan dus altijd dichtbij. Dat vinden we belangrijk. Want we kunnen u pas de beste dienstverlening geven als we 100% betrokken zijn. Zo digitaal als de business is, zo persoonlijk werken wij.  

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.