De pagina wordt geladen...

Zo digitaal als onze business, zo persoonlijk zijn onze relaties

Wij zijn NorthC. Dé marktleider in regionale datacenters. En de grootste en betrouwbare aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. Carrier- en cloudneutraal.

Samen nog sterker

NorthC is een samenvoeging van de organisaties The Datacenter Group en NLDC. The Datacenter Group is ontstaan uit de hostingindustrie en NLDC uit de Telecomindustrie. Twee IT-bedrijven die de IT-markt en de behoefte van de klant snappen. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring te bundelen zijn we nu het grootste regionale datacenterbedrijf in Nederland.

Met onze werkwijze helpen we u groeien

De menselijke maat vormt een rode draad door onze organisatie. Bij ons gaan mensen vóór processen. Dat zit in het DNA van ieder van ons. Bij alles wat we doen hebben we onze kernwaarden in ons achterhoofd. Open, lokaal, flexibel en ondernemend. We werken in een cultuur waarin we elkaar de ruimte geven om te excelleren, ideeën te delen en uitdagingen aan te gaan. Waarin we elkaar feedback geven en we elkaar beter maken. Zodat we het beste uit onszelf kunnen halen. We werken optimaal samen, delen ideeën en komen samen tot innovatieve oplossingen. Het zorgt ervoor dat we u nog beter kunnen helpen bij uw digitale reis. U de beste dienstverlening kunnen bieden en onder alle omstandigheden aan uw behoeften kunnen voldoen. We bouwen aan sterke relaties. Met elkaar en met u. Zo helpen we uw organisatie verder en laten we uw onderneming groeien.

Bekijk onze diensten

Alexandra Schless over de fusie:

“We hebben nu tien datacenters, verspreid over Nederland. We zitten in de metropoolregio Amsterdam met maar liefst vier datacenters, maar we opereren ook in Rotterdam, Delft, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. Dat betekent dat we altijd dichtbij zijn. In afstand. Maar zeker ook in de relatie. We spreken uw taal en delen de regionale identiteit. Wat niet is veranderd? Onze betrokkenheid. Want dat zijn we nog steeds. Voor 100%. Bij alles wat u doet.”

Verantwoord maatschappelijk ondernemen

Bij  NorthC vinden we het belangrijk om onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Dus zorgen we dat onze datacenters zo duurzaam mogelijk zijn. Zo maken we gebruik van 100% groene stroom. Maar we doen meer. Want bij verantwoordelijkheid nemen hoort dat we iets terugdoen voor de maatschappij. Ook als we daarvoor moeten investeren. In infrastructuur bijvoorbeeld. Zo verwarmen we met de warmte die we in onze datacenters produceren, scholen, een bedrijf en een zwembad. En een hele campus. Zijn we daarin uitzonderlijk? Misschien. Maar voor ons voelt het als vanzelfsprekend. We staan nu eenmaal graag midden in de maatschappij.

Duurzame datacenters