De pagina wordt geladen...

Datacenter Groningen

Ook in het noorden van het land zijn we vertegenwoordigd. Want ook hier willen we ondernemers helpen bij hun digitale uitdagingen. Steeds meer bedrijven vestigen zich in deze regio.

Groningen is hard op weg om één van de belangrijkste digitale ecosystemen van Nederland te worden. Met een operationele colocatieruimte van 1.000 m2 bieden wij u de colocatieoplossing die u zoekt.

In ons datacenter in Groningen is één van de vier overheidsdatacenters van Nederland gevestigd: Overheids Datacenter (ODC) Noord. Naast de ruimtes van ODC Noord is de locatie een multi-tenant datacenter, waar klanten uit andere branches gebruik van kunnen maken. We bieden hier de zekerheid die u zoekt. Voor extra zekerheid kiest u voor een multi-site oplossing met bijvoorbeeld een twin- of triple-datacenter-failover-oplossing, backup of disaster recovery opstelling.

Sitemanager Terrence staat voor u klaar
Liverpoolweg 10
9744 TW 
Groningen
T: 088 623 3000

Plan uw route

Data staat veilig bij ons

Uw apparatuur, data en applicaties zijn bij ons optimaal beveiligd.
Hierin lopen we voorop in Nederland.

Dienstenaanbod en faciliteiten

We spelen zo goed mogelijk in op uw wensen en behoeften. Dus bieden we zowel standaard racks en private suites als vergaderzalen en kantoor- en opslagruimte. Ook maakt u handig gebruik van ons online zelfbedienings- en monitoringsportaal en van onze aanvullende diensten zoals Remote Hands, migratieplanning, installatie en patching. We zijn carrier- en cloudneutraal en werken met een scala aan carriers en providers. U heeft dus alle keuzevrijheid. Uiteraard is ons datacenter volledig redundant ontsloten voor netwerkverbindingen.

Faciliteiten

Tierlevel: gebouwd volgens de Tier 3 norm

Datavloer: 1.000 m²

Vloerbelasting: 1.500 kg/m²

Stroom

Geïnstalleerd elektrisch vermogen: 1,2 MW  
Standaard 1 fase 230V 32A no-break A-feed en no-break B-feed en 3 fase 400V 32A no-break A-feed en no-break B-feed per rack, andere feedtypes mogelijk, Busbar Trunking  

2 x 20 kV (N+1) aansluiting op het energienet

Noodstroom redundantie: 2N

Brandveiligheid

Detectie: Aspiratiesysteem

Blussing: HI-FOG, waternevel, double knock fire activation

Klimaat­beheersing

Koeling: Low Speed Ventilation, warme gangen

Koeling redundantie:  N+1

Beveiliging

Gelaagde beveiliging

Biometrische toegang (toegangspas + vingerafdruk) met meeloopbeveiliging

CCTV-bewaking binnen en buiten

Professioneel beveiligingspersoneel 24×7 op locatie

Wilt u alle specificaties bekijken?

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.

Duurzaam ondernemen

We houden ons aan ons woord. We roepen dus niet alleen dat we duurzaam ondernemen, we handelen er ook echt naar. Ons datacenter is CO₂-neutraal en gebruikt 100% duurzaam opgewekte groene stroom. Het datacenter maakt gebruik van energie-efficiënte lucht-lucht koeling en onze racks zijn opgesteld in volledig gesloten warme gangen. Daarmee nemen we onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Omdat we altijd dichtbij u staan

NorthC is de grootste en betrouwbarer regionale aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. We zijn gevestigd in de metropoolregio Amsterdam, maar hebben ook locaties daarbuiten. Van regio Nieuwegein tot Rotterdam en van Eindhoven tot Groningen. We kennen uw ecosysteem. Of u nu in de Zorg, ICT of Overheid werkt. We weten waar uw zorgen liggen, wat uw behoeftes zijn en kennen uw wensen. En natuurlijk spreken we uw taal. We staan dus altijd dichtbij. Dat vinden we belangrijk. Want we kunnen u pas de beste dienstverlening geven als we 100% betrokken zijn. Zo digitaal als de business is, zo persoonlijk werken wij.

Advies nodig voor uw situatie?

We vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke rondleiding.