De pagina wordt geladen...

Omdat mensen bij ons voor processen gaan

NorthC is de marktleider in regionale datacenters. We zijn de grootste en betrouwbare aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem.

We opereren in het hart van de metropoolregio Amsterdam, maar ook in Rotterdam, Delft, Almere, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. We zijn dus altijd in de buurt en kennen de identiteit van de regio. Dat vinden we belangrijk, want we willen dichtbij u staan.

Die regionale binding vind je terug in onze naam. NorthC. Het noordwesten van Europa. De Noordzee, handel en economie. Maar NorthC staat ook voor onze kracht. Our true north, het interne kompas dat ons leidt naar succes en goed ondernemerschap. Het maakt ons daadkrachtig. In hoe we onze datacenters positioneren in de markt. In hoe we opereren. We laten ons niet leiden door anderen, maar werken vanuit onze eigen kracht. Snel en adequaat met oog voor onze klanten.

Bij NorthC geloven we dat ons succes afhangt van de daadkracht van onze mensen. Zij zijn van onschatbare waarde. Zonder hen hebben wij geen bedrijf. We investeren daarom volop in onze mensen zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Spreekt je dat aan? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

De menselijke maat als uitgangspunt

Waar North staat voor onze innerlijke kracht, staat C symbool voor customers, connectiviteit, cloud en content. Met onze cultuur als basis. Die cultuur kenmerkt zich door de menselijke maat. Bij ons gaan mensen voor processen. Bij onze cultuur passen dan ook de kernwaarden open, persoonlijk, flexibel en ondernemend. Wij geven elkaar de ruimte om open te communiceren, te accelereren, ideeën te delen en uitdagingen aan te gaan. We luisteren naar elkaar en we durven fouten te maken. Want daar worden we alleen maar beter van. Omdat je binnen een fijne sfeer kunt werken, haal je het beste uit jezelf. En dat zorgt ervoor dat we onze dienstverlening nog daadkrachtiger maken.

Naar onze vacatures

Altijd ruimte voor ideeën

“Werken bij NorthC betekent voor mij dat ik alle ruimte krijg om mijn functie goed uit te voeren. Dat betekent dat als ik nieuwe ideeën aandraag om een klant verder te helpen, hier serieus naar wordt geluisterd. Heel fijn. Want door te delen en samen verder te brainstormen, zorgen we voor steeds betere oplossingen voor onze klanten. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.”

Daley Jager – Sitemanager

Haal het beste uit jezelf

Zoals we klanten een kompas bieden bij hun digitale transitie, zo bieden we jou een kompas bij jouw persoonlijke ontwikkeling. We werken met een persoonlijk ontwikkelingsplan. Samen bespreken we waar je naartoe wilt werken. Op de korte en lange termijn. Horizontaal of verticaal.

Medewerker Support

Billing & Collections Manager

Senior Account Manager

Channel Manager

Engineer Infra

Heb je vragen over een vacature?

Staat jouw vacature er niet bij of wil je simpelweg meer informatie voordat je bij ons solliciteert? Neem contact op met mij, Denise Kaandorp, Director Human Resource via recruitment@northcdatacenters.com. Of klik op onderstaande knop. Ik vertel je graag meer over ons bedrijf.