Haalt u alles uit uw data om uw bedrijf te laten groeien?

De waarde uit data helpt bedrijven om effectiever te concurreren, daardoor krijgen data een steeds centralere rol binnen organisaties. In het rapport ‘De impact van data gravity op IT’ gaan we in op de steeds groter wordende aantrekkingskracht van data. Ook wel data gravity genoemd.

De veranderende rol van data heeft impact op de organisatie van uw IT-infrastructuur. Op zoek naar de beste invulling van uw IT-strategie komt u continu in aanraking met nieuwe uitdagingen, zoals cloud en edge computing. Dit rapport geeft u inzichten die u kunnen helpen bij het vormgeven van uw IT-infrastructuur.

Dit rapport beantwoordt onder andere de volgende vragen:

  • In welke mate groeit de databerg?
  • Waarom wordt low latency nog belangrijker?
  • Welke rol speelt edge computing in de digitale transformatie?
  • Hoe haalt u de meeste waarde uit uw data?
  • Hoe vermindert u de wildgroei aan cloudoplossingen binnen uw bedrijf?
  • Hoe zorgt u voor een beheersbare en overzichtelijke IT-infrastructuur?

Cloud- en connectiviteitshub

Het rapport beschrijft welke rol een regionaal datacenter kan spelen binnen een toekomstvaste IT-infrastructuur. Het regionale datacenter heeft een belangrijke functie als cloud- en connectiviteitshub. Een plek waar data samenkomen vanuit centrale en edge locaties.

Om in de groeiende behoefte naar interregionale connectiviteit te voorzien, zijn de datacenters van NorthC onderling met elkaar verbonden door een eigen fiberring. Op deze wijze heeft u toegang tot ons partner-ecosysteem vanuit iedere regio. Alle datacenters van NorthC fungeren als het ware als één cloud- en connectiviteitshub.

Download rapport: ‘De impact van data gravity op IT’

Tips & nieuws over datacenters, dataopslag en andere ICT-uitdagingen ontvangen?

Meer weten hoe we met uw privacy omgaan? Lees onze privacyverklaring.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.