De pagina wordt geladen...

Maak kennis met dé marktleider in regionale datacenters

The Datacenter Group en NLDC hebben het afgelopen najaar de handen ineengeslagen. Een nieuwe onderneming waarbij we het beste van twee werelden combineren. Op deze pagina leest u er alles over.

Door de samenvoeging is NorthC nu de grootste regionale datacenteronderneming in Nederland. Met een gezamenlijke oppervlakte van 60.000 m², een elektrisch vermogen van 44 megawatt en een uptime trackrecord van 99,999%. Vier van onze datacenters zijn gevestigd in de metropoolregio Amsterdam. De andere zes datacenters bevinden zich in dé regionale hubs in Rotterdam, Delft, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. Dit betekent dat er voor u altijd een datacenter in de buurt is. Dat vinden we belangrijk, want we willen dicht bij onze klanten staan.

NorthC
Region Connect Ring

Onze krachtenbundeling geeft ons de mogelijkheid om nog meer te investeren in onze infrastructuur. Zo zijn we al begonnen met de implementatie van onze Region Connect Ring waarmee we onze tien datacenters met elkaar connecteren. Op deze wijze hebben onze klanten toegang tot verschillende ecosystemen vanuit iedere regio.

Nieuwe
regionale
marktleider in datacenter-
diensten

De naam NorthC is dan ook niet toevallig gekozen. Maar geïnspireerd op de Noordzee, de haven voor handel en economie en de regionale binding die we hebben.

Want met onze tien datacenters zijn we altijd dichtbij. Maar North staat ook voor ‘our true north’. Het interne kompas dat ons leidt naar goed ondernemerschap en succes. De C in onze naam staat voor customers, connectiviteit, cloud en content. Want zo digitaal als onze business is, zo persoonlijk werken wij.

“We hebben nu tien datacenters, verspreid over Nederland. We zitten in de metropoolregio Amsterdam met maar liefst vier datacenters, maar we opereren ook in Rotterdam, Delft, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. Dat betekent dat we altijd dichtbij zijn. In afstand. Maar zeker ook in de relatie. We spreken uw taal en delen de regionale identiteit. Wat niet is veranderd? Onze betrokkenheid. Want dat zijn we nog steeds. Voor 100%. Bij alles wat u doet.”

Alexandra, Chief Executive Officer

Heeft u vragen over NorthC?