Ons Support Team

Bij NorthC geloven we dat in de digitale wereld van vandaag, de mens nog steeds het belangrijkste is. Daarom staan bij ons de persoonlijke aandacht en goede service aan u voorop. Zo krijgt u altijd een NorthC medewerker aan de lijn wanneer u ons belt. Geen extern callcenter. Daarnaast monitort ons eigen NOC team 24/7 proactief de kwaliteit van de datacenteromgevingen.

Als klant van NorthC kunt u altijd rekenen op:

  • 24/7/365 eigen Nederlands- en Engelstalig Support Team
  • Persoonlijke aandacht van ons Support Team en onze Customer Success Managers
  • Een dedicated Site Manager op alle locaties voor uw operationele vragen
  • Toegang tot myNorthC: de Self Service Portal waar u gemakkelijk toegang kunt aanvragen en bestellingen kunt plaatsen
  • Toegang tot de CIMS-portal: waar u onder andere uw energieverbruik kunt inzien
  • Een persoonlijke onboarding met uitleg over de CIMS- en myNorthC-portal
  • Proactieve monitoring van koeling, luchtvochtigheid en klimaat (EMS en BMS) door ons NOC team

Onze supportmedewerkers staan altijd voor u klaar!

Bram

Debbie

David

De menselijke maat

“Bij ons gaan mensen vóór processen. Dat zit in het DNA van ieder van ons. We besteden dan ook veel tijd om u te leren kennen. Wij willen begrijpen waar uw uitdagingen liggen, welke behoeftes u heeft en hoe uw ecosysteem in elkaar steekt. Alleen zo kunnen we u de beste oplossingen aanbieden. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze IT-partners in de datacenters. Wij begrijpen dat digitalisering maatwerk is en samenwerken de beste resultaten geeft. Hoe groot of klein uw organisatie ook is. Globaal of regionaal. U bent altijd topprioriteit. Wij willen dat u op ons kunt bouwen en gaan graag een persoonlijke en langdurige relatie met u aan.”

Hugo Hoekstra, Director Customer Services

Samenwerken met partners

Natuurlijk bieden we u veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit met onze datacenterdiensten. Maar dat is niet wat ons uniek maakt. We onderscheiden ons door actief de samenwerking te zoeken met onze klanten en de IT-partners in het datacenter. Zo zijn we bijvoorbeeld gestart met ons partnerprogramma voor de ICT-sector, waar we de samenwerking zoeken op het gebied van hoogwaardige datacenter-, connectiviteits- en clouddiensten. Ook u kunt onderdeel worden van dit ecosysteem. Want door onze diensten te bundelen met de diensten van onze partners, kunnen we een belangrijk deel van de IT-infrastructuur invullen. We geloven in duurzame partnerships en zullen dan ook nooit in het vaarwater van onze klanten gaan zitten.

Lees meer over ons partnerprogramma

Wat onze klanten zeggen:

Giant ICT: dé managed service provider die dicht bij de klant staat

ICT begint niet bij techniek, maar bij mensen. Met die visie levert Giant ICT technologie-as-a-service aan bedrijven voor wie ICT een belangrijke randvoorwaarde is, maar die er niet teveel tijd aan kwijt willen zijn. Het partnership met NorthC is hierin cruciaal.

Flevoziekenhuis kiest voor samenwerking met regionaal datacenter

Het Flevoziekenhuis in Almere verzorgt een breed aanbod van specialistische ziekenhuiszorg. In samenwerking met het Amsterdam UMC en met zorgorganisaties in de eerste lijn, zoals huisartsen, brengt Flevoziekenhuis topzorg dichtbij de inwoners van Flevoland.

Datacenters NorthC cruciaal voor dienstverlening CBS

Het CBS maakt veelal gebruik van nieuwe technologieën, maar ook van diverse legacysystemen. Aan de basis van dit IT-landschap staat de datacenterdienstverlening van NorthC

PinkRoccade Hosting Services stelt hoogste eisen aan cloudomgeving

Continuïteit, applicatiebeschikbaarheid en informatiebeveiliging staan voor PinkRoccade Hosting Services centraal in de dagelijkse dienstverlening aan zorgorganisaties.

“NorthC bevordert de groei van ons bedrijf”

Van klassieke IT-leverancier tot full service IT-dienstverlener. ACA IT-Solutions ontwikkelde zich in de loop van zijn 36-jarig bestaan volop. Eén van de zaken die het Eindhovense bedrijf aanbiedt, is een breed palet aan cloud oplossingen.

“NorthC waarborgt de kwaliteit van de hosting van de ICT-voorzieningen”

Om zich te kunnen richten op de kerntaak, zocht het GVB een partner die de datacenterhousing voor zijn rekening kon nemen. Die partner vond ze in NorthC.

“Het datacenter voldoet aan al onze wensen en eisen”

In het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Delfland wonen 1,2 miljoen mensen en er zijn 40.000 bedrijven en instellingen gevestigd. Delfland zorgt voor veiligheid door o.a. stevige duinen en dijken.

“Onze zorgcommunicatie staat nu in een veilige omgeving”

Met ruim 25 locaties is zorginstelling Pieter van Foreest (PvF) een van de grootste zorgaanbieders in Zuid-Holland. Dagelijks bieden de medewerkers en vrijwilligers van PvF een breed scala aan diensten voor ouderen.

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

Ruim 850 netwerken wereldwijd zijn bij AMS-IX aangesloten. Het internetknooppunt verzorgt voor hen connectiviteit. Voor AMS-IX was een samenwerking met NorthC dan ook niet meer dan een logische keuze.

Heeft u een vraag of opmerking?

We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Uiteraard kunt u ook altijd een bericht achterlaten via ons contactformulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.