Een zorgeloze migratie

Naar één van onze datacenters. Uw ICT-infrastructuur migreren gaat niet over één nacht ijs.

Verhuizen naar een datacenter is een complex traject dat vaak wordt onderschat. Een goede voorbereiding en werken met de juiste partners is daarom een randvoorwaarde voor het vlekkeloos migreren naar een datacenter.

Besluit u om te migreren dan zorgen we voor een uitvoerige en gedetailleerde briefing en een planning van de werkzaamheden. Dit stemmen we met u af zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vervolgens regelen onze mensen de rest. U krijgt toegang tot ons online monitoringsportaal. Hier regelt u uw zaken eenvoudig zelf en houdt u na de migratie de status van uw apparatuur in de gaten. Natuurlijk bepaalt u zelf wie toegang krijgt tot uw IT-apparatuur. Uw vaste aanspreekpunt helpt u bij al uw vragen.

Onze migratie aanpak in 10 stappen

Onze specialisten inventariseren uw hardware, software, inrichting, back-ups en workloads van het huidige storagesysteem. En samen bespreekt u de gewenste nieuwe situatie. Op basis ontwikkelen we een plan van aanpak. De fasering van een migratietraject ziet er als volgt uit:

  1. Kennismaking
  2. Inventarisatie van huidige situatie
  3. Inventarisatie van nieuwe omgeving
  4. Uiteenzetting van verschillen tussen huidig en nieuw
  5. Ontwerp, validatie en planning van het project
  1. Implementatie van de oplossing
  2. Testen van de oplossing
  3. Uitvoeren van de migratie
  4. Testen van de nieuwe situatie
  5. Afronding, acceptatie en evaluatie

Meer weten?

Wilt u eens praten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Meer weten over onze datacenter-, colocatie, cloud- en connectiviteitsdiensten? Of een rondleiding aanvragen in een van onze datacenters? Neem contact met ons op.