De pagina wordt geladen...

Cookieverklaring

Dit is de cookieverklaring van NorthC Group B.V. en haar dochtervennootschappen in Nederland, verder genoemd ‘NorthC’ of ‘wij’. NorthC Group B.V. NorthC Group B.V. is gevestigd aan de Fokkerweg 300, Gebouw 59, 1438AN Oude Meer. Deze cookieverklaring is van toepassing wanneer u onze website bezoekt. NorthC vindt het belangrijk dat u weet hoe wij omgaan met cookies en wat mogelijk het effect is van cookies op uw privacy. Cookies dienen om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website en soms bevat deze informatie ook persoonsgegevens. In deze cookieverklaring hebben wij voor u op een rij gezet welke types cookie NorthC gebruikt, voor welke doeleinden en welke informatie daarmee wordt verzameld. Daarnaast leggen wij uit hoe u de cookie instellingen kunt aanpassen door cookies te weigeren of cookies te verwijderen.

Wat zijn cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij een bezoek aan de NorthC website worden uitgelezen van uw smartphone of computer en opgeslagen. Met behulp van cookies zorgen wij dat onze website goed werkt en u gemakkelijk kunt navigeren.

Cookies weigeren of verwijderen

U kunt eenvoudig aanvinken of u alle cookies wil accepteren dan wel meer opties wenst. Bij een keuze voor meer opties, vindt u een korte omschrijving van de verschillende types cookie en kunt u per type kiezen voor accepteren of weigeren.

U kunt daarnaast uw browser zo instellen dat geen cookies worden opgeslagen, dat u elke cookie kunt toestaan of weigeren of dat alle cookies verwijderd worden bij het afsluiten van de browser. Een handig stappenplan voor het beheren van uw cookies vindt u op de website van de Consumentenbond.

Cookies worden geplaatst op elk apparaat waarmee websites worden bezocht. Wilt u helemaal geen cookies meer ontvangen, dan zult u de instellingen moeten aanpassen op alle apparaten die u gebruikt. Let op, als u cookies weigert en/of verwijdert, is dit ook van invloed op de strikt noodzakelijke cookies. Dit kan ertoe leiden dat de website niet optimaal functioneert of dat u sommige functionaliteiten niet meer kunt gebruiken.

Type cookies

NorthC gebruikt verschillende soorten cookies. Deze worden hieronder beschreven.

Functionele (noodzakelijke) cookies

Wij gebruiken functionele cookies die noodzakelijk zijn om de website te kunnen tonen en het navigeren mogelijk te maken. Deze cookies worden uitgelezen door onze medewerkers op een need-to-know basis.

Analytische cookies

Analytische cookies leggen vast hoe bezoekers onze website gebruiken. De niet-gepersonaliseerde informatie uit analytische cookies geeft ons inzicht in het gebruik van onze website en is noodzakelijk om onze website goed werkend te houden. Deze informatie bevat geen persoonsgegevens maar is geanonimiseerd of gepseudonimiseerd en niet herleidbaar.

Google Analtyics
Wij maken gebruik van de dienst Google Analytics die analytische cookies plaatst van Google Inc. Wij gebruiken deze web statistieken om onze diensten, en meer specifiek, om onze zoekresultaten te verbeteren. Voor meer informatie (in het Engels) over deze cookies en hun geldigheidsduur, klik hier. U kunt het gebruik van Google Analytics cookies weigeren door hier te klikken.

Hotjar en Visual Website Optimizer (VWO)
Wij maken daarnaast onder andere gebruik van software analyse tools zodat wij weten waar bezoekers van onze website het meeste op klikken en om polls en enquêtes op onze website te plaatsen. Het betreft tools van Hotjar en Visual Website Optimizer (VWO). Hier kunt u meer informatie vinden over cookies van Hotjar, en hier over cookies van VWO. Deze software analyse providers verzamelen onder andere gegevens over het IP-adres van uw apparaat (in geanonimiseerde of gepseudonimiseerde vorm), het apparaat type, browserinformatie, de geografische locatie (alleen land) en de voorkeurstaal.

Marketing cookies

Wij maken gebruik van marketing cookies (oftewel ‘tracking cookies’) om bezoekers van onze website te volgen wanneer zij andere websites bezoeken. Het doel van deze cookies is om op verschillende websites advertenties aan de bezoeker weer te geven die zijn toegesneden op de voorkeuren en interesses van de bezoeker.

Ook staan wij zogenaamde “third party cookies” toe, dat zijn marketing cookies van een derde, met name de sociale netwerkdienst LinkedIn, maar ook de groeimarketing applicatie Act-On.
Derden zoals LinkedIn en Act-On kunnen deze cookies en de daarmee verzamelde informatie voor hun eigen doeleinden gebruiken. Hoewel wij zulke derden zorgvuldig selecteren, dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partij omgaat met uw gegevens. Graag verwijzen wij u in dit verband naar de privacy policy van de genoemde partijen. De marketing cookies worden door de betreffende aanbieder geplaatst en gelezen.

Daarnaast maken wij gebruik van software diensten om informatie over het gedrag van websitebezoekers te verzamelen. Zoals vermeld, kunt u marketing cookies en daarmee deze software diensten uitschakelen.

Hieronder meer informatie over Act-On en LinkedIn.

Act-On
NorthC maakt gebruik van de applicatie Act-On voor het uitvoeren van groeimarketing campagnes. Act-On werkt daartoe met zogenaamde ‘beacons’. Dat zijn kleine signaalzenders binnen de Act-On app die detecteren waar bezoekers van de website naar toe surfen. Op basis van deze informatie kan worden bepaald wat de meest bezochte pagina’s zijn. Beacons maken het ook mogelijk een individuele gebruiker specifiek op hem toepasselijke formulieren of aanbiedingen te sturen. Deze informatie is in principe niet tot een persoon te herleiden. Combinatie met gegevens uit andere bronnen kan echter een risico vormen voor herleidbaarheid naar een persoon. Voor meer information over de Act-On cookies en beacons klikt u hier.

LinkedIn
NorthC maakt nu en dan gebruik van LinkedIn voor zogenaamde Lead generation campagnes. Op de Linkedin Campaign manager portal krijgen wij toegang tot een overzicht met de emailadressen van LinkedIn gebruikers. Deze contacten worden via een API-koppeling of via handmatige download middels een excel-bestand gedownload en in Act-On geimporteerd om daar verder verwerkt te worden. In geval van handmatige download zal de excel-lijst na het importeren van de contacten in Act-On worden verwijderd. Hier vindt u verdere informatie over de LinkedIn cookies.

Bewaartermijnen

  • Tracking (marketing) cookies: 14 maanden
  • YouTube cookies : 8 maanden
  • Toestemming voor cookies: 1 jaar

Direct marketing

NorthC kan u van tijd tot tijd op de hoogte houden van ontwikkelingen en diensten van NorthC. Als u niet langer berichten van NorthC wenst te ontvangen, kunt u dat te allen tijde aangeven door ons een bericht te sturen, of via een link in de ontvangen e-mail.

Inzage, correctie en verwijderen

U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u verdere vragen heeft omtrent cookies of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken.

Ook wanneer u van mening bent dat persoonsgegevens niet (langer) juist dan wel onvolledig zijn of niet ter zake doen voor de doeleinden waarvoor wij uw gegevens verwerken, kunt u ons verzoeken uw gegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen.

Hiervoor kunt u een bericht sturen naar het volgende adres:

Compliance@northcdatacenters.com

NorthC Group B.V.
Afdeling Compliance
Fokkerweg 300,  Gebouw 59
1438AN Oude Meer

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, verbetering of verwijdering, door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

NorthC wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Deze cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd in november 2021.