De pagina wordt geladen...

Omdat u snel vooruit wilt

U biedt uw klanten ICT-oplossingen. Zij en hun eindgebruikers rekenen op u. Elk moment van de dag. Hun data moeten altijd veilig zijn. Wij bieden u en uw eindklanten optimale beschikbaarheid en uitstekende veiligheid. Wij denken met u mee en geven u advies. En bieden vervolgens exact de oplossing die u zoekt.

Giant ICT: dé managed service provider die dicht bij de klant staat

ICT begint niet bij techniek, maar bij mensen. Met die visie levert Giant ICT technologie-as-a-service aan bedrijven voor wie ICT een belangrijke randvoorwaarde is, maar die er niet teveel tijd aan kwijt willen zijn. Het partnership met NorthC is hierin cruciaal.

“NorthC bevordert de groei van ons bedrijf”

Van klassieke IT-leverancier tot full service IT-dienstverlener. ACA IT-Solutions ontwikkelde zich in de loop van zijn 36-jarig bestaan volop. Eén van de zaken die het Eindhovense bedrijf aanbiedt, is een breed palet aan cloud oplossingen.

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

Ruim 850 netwerken wereldwijd zijn bij AMS-IX aangesloten. Het internetknooppunt verzorgt voor hen connectiviteit. Voor AMS-IX was een samenwerking met NorthC dan ook niet meer dan een logische keuze.

TransIP: de partij voor geavanceerde internetoplossingen

Een sterke focus op empowerment van klanten en medewerkers. Daarmee is TransIP een van de grootste hostingproviders van de Benelux geworden.

U biedt ICT-oplossingen aan uw klanten. Tegen de beste voorwaarden. Om dat te kunnen doen heeft u een betrouwbare partij nodig bij wie u die oplossingen onder kunt brengen. Een partij die met u meedenkt, met wie u eenvoudig en snel kunt schakelen en die u flexibiliteit biedt. Zo kunt u zich focussen op de dienstverlening aan uw klanten. Want uw klanten en daarmee hun eindgebruikers rekenen op u. Zij moeten 100% vertrouwen hebben dat hun data bij u in goede handen zijn. Want hun bedrijfsprocessen mogen op geen enkel moment worden onderbroken of in gevaar komen.

Wij begrijpen uw wereld en zorgen dus altijd voor passende capaciteit. Tegelijkertijd bieden we de privacy, beschikbaarheid en veiligheid die de data en bedrijfsprocessen van u en uw eindklanten nodig hebben. Met permanente aandacht. Wij denken met u mee en geven u advies. Gevraagd en ongevraagd. Zo komen we tot de beste oplossingen. Wij zijn carrier- en cloudneutraal en zitten altijd in de buurt. We hebben datacenters in de metropoolregio Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Utrecht en Delft. 

Wij sluiten aan op uw wereld.

Kijkje in de keuken?

Wilt u een rondleiding door een van onze datacenters? Weten wat we voor u kunnen betekenen? Of gewoon eens een gesprek over welke diensten we aanbieden?