De pagina wordt geladen...

Zo dynamisch als uw business, zo flexibel zijn wij

Elke organisatie is bezig met zijn digitale transitie en maakt stappen naar de cloud. Misschien moet u de eerste stap nog zetten of misschien bent u al even op weg. NorthC ondersteunt u in elke fase.

Wij begrijpen dat het huisvesten van uw ICT een specialisme is. Wij helpen u daarom uw ICT-apparatuur vanaf uw eigen locatie naar ons datacenter te migreren en ondersteunen u bijvoorbeeld ook bij de aansluiting op de public cloud. Wij introduceren u graag in ons ecosysteem van aangesloten partners, zoals system integrators, cloud- en netwerkproviders.

Met racks, suites of grootschalige datacentervloeroppervlakten zorgen we voor de ideale oplossing. Samen kijken we naar uw wensen, behoeften en ontwikkelingen. Die van nu en in de toekomst. NorthC is carrier- en cloudneutraal. U kiest dus zelf welke netwerk- en cloudaanbieders het best bij u passen. Onze datacenters zijn redundant aangesloten op deze aanbieders.

Het beste digitale ecosysteem altijd dichtbij

Maximale capaciteit, optimale flexibiliteit

Over de beschikbaarheid en veiligheid van uw IT-infrastructuur mag geen twijfel bestaan. Daarom bieden we u een volstrekt veilige en betrouwbare omgeving. Al onze datacenters zijn volgens de Tier 3 norm gebouwd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen voor operationele continuïteit. Bovendien zorgen onze klimaatbeheersingsinstallaties continu voor precies de goede koeling en luchtcondities. Het maakt dat onze datacenters een 99,999% uptime trackrecord hebben. En met een totale oppervlakte van 60.000m² en een elektrisch vermogen van 44 megawatt, kunnen we zorgen voor een snelle implementatie.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,2

‘Door de Tier 3 normering met Tier 4 aanvullingen is ons vertrouwen heel hoog. En met een active-active replicatie van ons IT-platform in het NorthC datacenter in Rotterdam (een zogenaamde Twin Datacenter oplossing) zijn onze e-fulfilment diensten altijd beschikbaar.’

Wouter Stolk, Montapacking

‘Met onze aanwezigheid in de datacenters van NorthC beslaan we meteen een groot deel van Nederland omdat NorthC meerdere regionale hotspots bedient. En tegelijkertijd hebben we een stevige aanwezigheid in de metropoolregio Amsterdam.’

Aleksandar Mitrov, AMS-IX

Vraag een rondleiding aan

Een rondleiding plannen? Of eens praten over welke colocatieoplossingen voor u geschikt zijn? Neem contact met ons op.