De pagina wordt geladen...

De juiste colocatieoplossing voor elke branche

Onze klanten komen uit verschillende sectoren, van de zakelijke en financiële dienstverlening tot de overheid en van ICT-dienstverleners tot de zorgsector. Kleine bedrijven én grote multinationals. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is en in welke sector u ook actief bent, veilige dataopslag op Nederlandse bodem is voor u van groot belang.

ICT

U biedt uw klanten ICT-oplossingen. Zij en hun eindgebruikers rekenen op u. Elk moment van de dag. Hun data moet altijd veilig zijn. Wij bieden u en uw eindklanten optimale beschikbaarheid en uitstekende veiligheid. Wij denken met u mee en geven u advies. En bieden vervolgens exact de oplossing die u zoekt.

Bekijk onze klantcases in de ICT

Zorg

De zorg maakt steeds meer gebruik van slimme ICT-oplossingen. Digitale hulpmiddelen worden dan ook steeds noodzakelijker bij de hulp aan patiënten. Daarvoor wordt veel data uitgewisseld. Ononderbroken connectiviteit is dus onmisbaar. Met onze ICT-oplossingen zorgen we dat u altijd in verbinding bent. En wilt u aansluiten op de cloud? Dan faciliteren we dat ook voor u. Wij bieden u de juiste oplossing en schalen flexibel met u mee.

Bekijk onze klantcases in de zorg

Overheid

Als gemeente staat de service aan burgers voorop. Technologie wordt daarbij steeds belangrijker. Dus denkt u na over een transitie naar de cloud. We begrijpen dat dit een uitdaging is en dat u wellicht vraagtekens hebt over de veiligheid en beschikbaarheid. Met de juiste colocatieoplossingen begeleiden we u stap voor stap op weg naar de cloud. En we zorgen ervoor dat u altijd in verbinding bent.

Bekijk onze klantcases in de overheid

We helpen u bij de volledige digitale transitie

In welke branche u ook actief bent, de digitale transformatie is een grote stap. We begrijjpen dat dit best spannend kan zijn. Daarom helpen we u bij die digitale reis. We bieden u het kompas dat u nodig heeft, stippelen samen uw route uit en begeleiden u bij de daadwerkelijke migratie. Stap voor stap. Natuurlijk bieden we u uitstekende veiligheid en beschikbaarheid. Voor ons slechts een randvoorwaarde. We onderscheiden ons in flexibiliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. We zijn er voor u. Daar kunt u simpelweg vanuit gaan.

Kijkje in de keuken?

Wilt u een rondleiding door een van onze datacenters? Weten wat we voor u kunnen betekenen? Of gewoon eens een gesprek over welke diensten we aanbieden?