De pagina wordt geladen...

De juiste colocatieoplossing voor elke branche

NorthC is de marktleider in regionale datacenters met tien datacenters verspreid door heel Nederland.

Onze klanten komen uit verschillende sectoren, van de zakelijke en financiële dienstverlening tot de overheid en van ICT-dienstverleners tot de zorgsector. Kleine bedrijven én  grote multinationals. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is en in welke sector u ook actief bent, veilige dataopslag op Nederlandse bodem is voor u van groot belang.

We kennen uw wereld en het ecosysteem waarin u actief bent. En we spreken uw taal. We zijn 100% betrokken bij u. Alleen zo kunnen we u de beste dienstverlening bieden. Zo digitaal als de business is, zo persoonlijk werken wij. In afstand en relatie. Zo helpen we onze klanten in bijvoorbeeld de zorg, ICT of overheid bij hun digitale transitie.

we zijn 100% betrokken bij u

Wij faciliteren de weg naar de cloud

De zorg maakt steeds meer gebruik van slimme ICT-oplossingen. Digitale hulpmiddelen worden dan ook steeds noodzakelijker bij de hulp aan patiënten. Daarvoor wordt veel data uitgewisseld. Ononderbroken connectiviteit is dus onmisbaar. Met onze ICT-oplossingen zorgen we dat u altijd in verbinding bent. En wilt u aansluiten op de cloud? Dan faciliteren we dat ook voor u. Wij bieden u de juiste oplossing en schalen flexibel met u mee.

Zo creëerden we een beheersbare ICT-omgeving voor Pieter van Foreest 

We sluiten altijd aan op uw wereld

U biedt uw klanten ICT-oplossingen. Zij en hun eindgebruikers rekenen op u. Elk moment van de dag. Hun data moet altijd veilig zijn. Wij bieden u en uw eindklanten optimale beschikbaarheid en uitstekende veiligheid. Wij denken met u mee en geven u advies. En bieden vervolgens exact de oplossing die u zoekt.

Daarom koos TransIP voor een twindatacenteroplossing van NorthC 

We begeleiden u op uw digitale reis

Als gemeente staat de service aan burgers voorop. Technologie wordt daarbij steeds belangrijker. Dus denkt u na over een transitie naar de cloud. We begrijpen dat dit een uitdaging is en dat u wellicht vraagtekens hebt over de veiligheid en beschikbaarheid. Met de juiste colocatieoplossingen begeleiden we u stap voor stap op weg naar de cloud. En we zorgen ervoor dat u altijd in verbinding bent.

Zo vergroten we de flexibiliteit en schaalbaarheid van GVB 

We helpen u bij de volledige digitale transitie

In welke branche u ook actief bent, de digitale transformatie is een grote stap. We begrijjpen dat dit best spannend kan zijn. Daarom helpen we u bij die digitale reis. We bieden u het kompas dat u nodig heeft, stippelen samen uw route uit en begeleiden u bij de daadwerkelijke migratie. Stap voor stap. Natuurlijk bieden we u uitstekende veiligheid en beschikbaarheid. Voor ons slechts een randvoorwaarde. We onderscheiden ons in flexibiliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. We zijn er voor u. Daar kunt u simpelweg vanuit gaan.

Kijkje in de keuken?

Wilt u een rondleiding door een van onze datacenters? Weten wat we voor u kunnen betekenen? Of gewoon eens een gesprek over welke diensten we aanbieden?