De juiste datacenter- en hybride cloudoplossingen voor elke branche

Onze klanten komen uit verschillende sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de overheid en van IT-dienstverleners tot de zorgsector. We bedienen klanten uit het MKB, maar ook grote organisaties. Wij bieden een veilige plek voor uw IT-omgeving en faciliteren de veilige data-opslag, -verwerking en -uitwisseling op Nederlandse bodem.

Het datacenter voor de ICT sector

U biedt uw klanten ICT-oplossingen. Zij en hun eindgebruikers rekenen op u. Elk moment van de dag. De beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van uw data en systemen zijn daarom essentieel. Wij bieden u en uw eindklanten deze garanties. Wij denken met u mee en geven u advies. Dit doen wij samen met ons ecosysteem van IT-partners. Een actief partner-ecosysteem waar ook u onderdeel van uit kunt maken.

Bekijk onze ICT-pagina

Het datacenter voor de zorg

De zorg aan uw patiënten staat voorop. Wij faciliteren de veilige thuishaven voor uw IT-omgeving die deze zorg mede mogelijk maakt. Nu en in de toekomst. Al meerdere ziekenhuizen en andere zorgorganisaties vertrouwen op onze diensten. Of het nu gaat om een uitwijklocatie voor uw interne datacenter of vragen omtrent veilige connectiviteit en cloudoplossingen. Wij staan voor u klaar. Dit doen wij samen met een uitgebreid ecosysteem aan IT- en zorgpartners. Vanuit onze gecertificeerde en Nederlandse datacenters.

Bekijk onze zorgpagina

Het datacenter voor de overheid

Onze datacenters vormen al een belangrijke bouwsteen voor het fundament van IT-omgevingen van verschillende (semi-) overheidsorganisaties. Vanuit gecertificeerde en gestandaardiseerde datacenters faciliteren we een omgeving die uitermate geschikt is voor een modern gegevenslandschap. Vanuit onze locaties heeft u toegang tot een compleet ecosysteem aan overheidsinstanties, connectiviteitsleveranciers en IT- en clouddienstverleners die zich committeren aan onder andere de Common Ground principes.

Bekijk onze overheidspagina

Het datacenter voor onderzoek en educatie

Voor onderwijsinstellingen en wetenschappelijke organisaties zijn de beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van data en systemen essentieel. Onze datacenters vormen een veilige thuishaven voor de IT-omgevingen van verschillende onderzoeks- en onderwijsinstellingen. Om uw organisatie optimaal te ondersteunen, faciliteren onze datacenters ook veilige connectiviteit met bijvoorbeeld de geïntegreerde data-, reken- en netwerkfaciliteiten van SURF en OCRE en bieden ze toegang tot een groot scala aan cloudproviders.

Bekijk onze onderwijspagina 

Wat onze klanten zeggen:

Giant ICT: dé managed service provider die dicht bij de klant staat

ICT begint niet bij techniek, maar bij mensen. Met die visie levert Giant ICT technologie-as-a-service aan bedrijven voor wie ICT een belangrijke randvoorwaarde is, maar die er niet teveel tijd aan kwijt willen zijn. Het partnership met NorthC is hierin cruciaal.

Flevoziekenhuis kiest voor samenwerking met regionaal datacenter

Het Flevoziekenhuis in Almere verzorgt een breed aanbod van specialistische ziekenhuiszorg. In samenwerking met het Amsterdam UMC en met zorgorganisaties in de eerste lijn, zoals huisartsen, brengt Flevoziekenhuis topzorg dichtbij de inwoners van Flevoland.

Datacenters NorthC cruciaal voor dienstverlening CBS

Het CBS maakt veelal gebruik van nieuwe technologieën, maar ook van diverse legacysystemen. Aan de basis van dit IT-landschap staat de datacenterdienstverlening van NorthC

PinkRoccade Hosting Services stelt hoogste eisen aan cloudomgeving

Continuïteit, applicatiebeschikbaarheid en informatiebeveiliging staan voor PinkRoccade Hosting Services centraal in de dagelijkse dienstverlening aan zorgorganisaties.

“NorthC bevordert de groei van ons bedrijf”

Van klassieke IT-leverancier tot full service IT-dienstverlener. ACA IT-Solutions ontwikkelde zich in de loop van zijn 36-jarig bestaan volop. Eén van de zaken die het Eindhovense bedrijf aanbiedt, is een breed palet aan cloud oplossingen.

“NorthC waarborgt de kwaliteit van de hosting van de ICT-voorzieningen”

Om zich te kunnen richten op de kerntaak, zocht het GVB een partner die de datacenterhousing voor zijn rekening kon nemen. Die partner vond ze in NorthC.

“Het datacenter voldoet aan al onze wensen en eisen”

In het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Delfland wonen 1,2 miljoen mensen en er zijn 40.000 bedrijven en instellingen gevestigd. Delfland zorgt voor veiligheid door o.a. stevige duinen en dijken.

“Onze zorgcommunicatie staat nu in een veilige omgeving”

Met ruim 25 locaties is zorginstelling Pieter van Foreest (PvF) een van de grootste zorgaanbieders in Zuid-Holland. Dagelijks bieden de medewerkers en vrijwilligers van PvF een breed scala aan diensten voor ouderen.

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

Ruim 850 netwerken wereldwijd zijn bij AMS-IX aangesloten. Het internetknooppunt verzorgt voor hen connectiviteit. Voor AMS-IX was een samenwerking met NorthC dan ook niet meer dan een logische keuze.

Meer weten?

Wilt u eens praten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Meer weten over onze diensten? Of een rondleiding aanvragen in een van onze datacenters? Neem contact met ons op.