De pagina wordt geladen...

Omdat de zorg aan uw patiënten voorop staat

De zorg maakt steeds meer gebruik van slimme ICT-oplossingen. Digitale hulpmiddelen worden dan ook steeds noodzakelijker bij de hulp aan patiënten. Daarvoor wordt veel data uitgewisseld. Ononderbroken connectiviteit is dus onmisbaar. Met onze ICT-oplossingen zorgen we dat u altijd in verbinding bent. Bekijk onze klantcases.

Flevoziekenhuis kiest voor samenwerking met regionaal datacenter

Het Flevoziekenhuis in Almere verzorgt een breed aanbod van specialistische ziekenhuiszorg. In samenwerking met het Amsterdam UMC en met zorgorganisaties in de eerste lijn, zoals huisartsen, brengt Flevoziekenhuis topzorg dichtbij de inwoners van Flevoland.

PinkRoccade Hosting Services stelt hoogste eisen aan cloudomgeving

Continuïteit, applicatiebeschikbaarheid en informatiebeveiliging staan voor PinkRoccade Hosting Services centraal in de dagelijkse dienstverlening aan zorgorganisaties.

“Onze zorgcommunicatie staat nu in een veilige omgeving”

Met ruim 25 locaties is zorginstelling Pieter van Foreest (PvF) een van de grootste zorgaanbieders in Zuid-Holland. Dagelijks bieden de medewerkers en vrijwilligers van PvF een breed scala aan diensten voor ouderen.

Zorg staat geen seconde stil en vraagt om secuur handelen. Tegelijkertijd is de druk hoog want eigenlijk heeft u een tekort aan mensen. Slimme ICT-oplossingen bieden u uitkomst. U maakt dan ook steeds meer gebruik van digitale hulpmiddelen voor uw bedrijfsprocessen. Systemen voor diagnostiek en therapie, health apps voor medicijninname, preventie en dieetconsulten en adviezen via video conferencing. Goede zorgverlening bestaat dus steeds meer uit een combinatie van cloud en zelf hosted diensten. Daarvoor moet steeds meer data worden uitgewisseld. Dat vraagt om ononderbroken connectiviteit. IT-systemen die continu beschikbaar zijn. Die behoefte faciliteren wij.  

Wij faciliteren de weg naar de cloud

Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat uw IT altijd aan is. En bovendien altijd veilig. Voor toegang, opslag en uitwisseling van data. Maar we doen meer. Want we faciliteren ook de weg naar de cloudKiest u bijvoorbeeld voor de hybrid cloud? Dan staat een deel van uw IT-omgeving in de public cloud en het andere deel bij ons in het datacenterMet tien vestigingen verspreid over Nederland is er altijd een datacenter in de buurt. En natuurlijk beschikken we over alle benodigde certificaten. Niet voor niets gingen veel zorgorganisaties u al voor.  

Slimme ICT-oplossingen bieden u uitkomst.

Kijkje in de keuken?

Wilt u een rondleiding door een van onze datacenters? Weten wat we voor u kunnen betekenen? Of gewoon eens een gesprek over welke diensten we aanbieden?