De pagina wordt geladen...

Omdat de service aan burgers voorop staat

Connectiviteit. Onwaarschijnlijk belangrijk voor de dienstverlening aan uw burgers. Want u wilt uw burgers graag zo snel en efficiënt mogelijk helpen. Uw dienstverlening staat nooit stil. Met onze carrier- en cloudneutrale datacenters bieden we u betrouwbare redundante connectiviteit. Zonder uitzondering.

Datacenters NorthC cruciaal voor dienstverlening CBS

Het CBS maakt veelal gebruik van nieuwe technologieën, maar ook van diverse legacysystemen. Aan de basis van dit IT-landschap staat de datacenterdienstverlening van NorthC

“NorthC waarborgt de kwaliteit van de hosting van de ICT-voorzieningen”

Om zich te kunnen richten op de kerntaak, zocht het GVB een partner die de datacenterhousing voor zijn rekening kon nemen. Die partner vond ze in NorthC.

“Het datacenter voldoet aan al onze wensen en eisen”

In het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Delfland wonen 1,2 miljoen mensen en er zijn 40.000 bedrijven en instellingen gevestigd. Delfland zorgt voor veiligheid door o.a. stevige duinen en dijken.

Als gemeente zit u in een digitale transitie. U denkt na over de weg naar de cloud, u bent nu eenmaal afhankelijk van IT. Tegelijkertijd heeft u ook misschien ook twijfels over bijvoorbeeld veiligheid en beschikbaarheid. We begrijpen dat deze transitie niet gemakkelijk is en impact heeft op uw organisatie.

Want de service aan uw burgers moet zo goed mogelijk zijn en blijven. Wij helpen u bij uw digitale reis. Met de juiste colocatieoplossingen begeleiden we u stap voor stap op weg naar de cloud. Of u nu kiest voor een public cloud, private cloud of hybrid vcloud, we zorgen dat u hier gebruik van kunt maken vanuit onze datacenters. En sluit u aan op de cloud, dan schalen we natuurlijk flexibel mee.

We zorgen voor optimale veiligheid en beschikbaarheid van uw data en bedrijfsprocessen. En bieden u altijd een stabiele omgeving. Zodat u continu verbonden bent. We beschikken over alle benodigde certificaten. En met tien datacenters verspreid door heel Nederland zijn we nooit ver weg. Belangrijk, want we willen dichtbij u staan. In afstand én relatie.

Optimale veiligheid en beschikbaarheid van uw data.

Kijkje in de keuken?

Wilt u een rondleiding door een van onze datacenters? Weten wat we voor u kunnen betekenen? Of gewoon eens een gesprek over welke diensten we aanbieden?