De pagina wordt geladen...

Bouw uw business en
ecosysteem verder uit

NorthC is dé regionale aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten in Nederland.

Dat doen we carrier- en cloudneutraal, want we willen u de beste dienstverlening bieden. Wij helpen u bij uw digitale transitie. Stap voor stap. Of u nu kiest voor de private of public cloud of voor een hybride oplossing: wij faciliteren de weg naar de cloud.

We hebben de middelen om te investeren in de hoogste normen voor veiligheid, continuïteit en connectiviteit. Daardoor kunnen we u garanderen dat uw gegevens altijd veilig en bereikbaar zijn. En we bieden u schaalbaarheid. Want we begrijpen dat uw behoeften van vandaag anders zijn dan die van morgen.

Maak kennis met NorthC

zo digitaal als de
business is,
zo persoonlijk
werken wij

Altijd de juiste colocatieoplossing

Of u de eerste stappen naar de cloud nog moet zetten of al even op weg bent, wij helpen u. Want we begrijpen dat een transitie complex is en spannend kan zijn. Wij helpen uw ICT-systeem te verplaatsen naar ons datacenter en ondersteunen u bij de aansluiting op de cloud. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat uw data altijd veilig is. Onder optimale condities en met een continue stroomvoorziening.

Lees meer over onze colocatieoplossingen
200+

partners

100%

carrier neutraal

60.000 m2

totaal oppervlakte

Volledige vrijheid met ons ecosysteem van partners

Natuurlijk is connectiviteit onmisbaar voor uw dienstverlening. Uw organisatie is immers altijd aan en in beweging. Daarbij is flexibiliteit in schaalbaarheid belangrijk. En we begrijpen dat u het liefst zelf uw leveranciers en providers wilt kiezen. Daarom zijn we carrier- en cloudneutraal. Zo heeft u volledige keuzevrijheid.

Meer over connectiviteit

Ons landelijk netwerk van datacenters

Onze datacenters
Lakenblekerstraat 13
1431 GE
Aalsmeer
Bekijk details
Rondebeltweg 62
1329 BG
Almere
Bekijk details
Kabelweg 48a
1014 BB
Amsterdam
Bekijk details
Heertjeslaan 1
2629 JG
Delft
Bekijk details
High Tech Campus 53
5656 AG
Eindhoven
Bekijk details
Liverpoolweg 10
9744 TW
Groningen
Bekijk details
Frieslandhaven 6
3433 PC
Nieuwegein
Bekijk details
Fokker Logistics Park, Gebouw 59 Fokkerweg 300
1438 AN
Oude Meer
Bekijk details
Anthony Fokkerweg 40
3088 GG
Rotterdam 
Bekijk details
Tempelhof 5-11
3045 PV
Rotterdam
Bekijk details
Aalsmeer

Flevoziekenhuis kiest voor samenwerking met regionaal datacenter

Het Flevoziekenhuis in Almere verzorgt een breed aanbod van specialistische ziekenhuiszorg. In samenwerking met het Amsterdam UMC en met zorgorganisaties in de eerste lijn, zoals huisartsen, brengt Flevoziekenhuis topzorg dichtbij de inwoners van Flevoland.

Datacenters NorthC cruciaal voor dienstverlening CBS

Het CBS maakt veelal gebruik van nieuwe technologieën, maar ook van diverse legacysystemen. Aan de basis van dit IT-landschap staat de datacenterdienstverlening van NorthC

PinkRoccade Hosting Services stelt hoogste eisen aan cloudomgeving

Continuïteit, applicatiebeschikbaarheid en informatiebeveiliging staan voor PinkRoccade Hosting Services centraal in de dagelijkse dienstverlening aan zorgorganisaties.

Meer weten?

Wilt u eens praten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Meer weten over onze diensten? Of een rondleiding aanvragen in een van onze datacenters? Neem contact met ons op.