Uw organisatie verduurzamen?
Onze datacenters kunnen u daarbij helpen.

Ontdek hoe

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen:

Datacenter en colocatie

Datacenter en colocatie

Colocatie: uw IT onderbrengen in een extern datacenter kan u veel voordelen opleveren. Met onze oplossingen kunnen we uw bedrijfscontinuïteit garanderen.

Connectiviteit

Connectiviteit

Bent u op zoek naar betrouwbare connectiviteit vanuit het datacenter? Wij bieden u optimale keuzevrijheid met tal van (inter)nationale carriers en netwerkproviders.

Cloud Connect

Cloud Connect

Vanuit ieder NorthC datacenter heeft u eenvoudig en snel toegang tot alle bekende public cloud providers en een breed scala aan (inter)nationale private cloud providers.

NorthC Alliance Program

NorthC Alliance Program

Wij ondersteunen (Master) Agents en Consultants bij het vervullen van de behoeften van hun klanten en belonen deals met aantrekkelijke commissies. Geïnteresseerd in een partnership?

Datacenter, colocatie en connectiviteit

Als klant van NorthC profiteert u van:

  • Datacenter en colocatiediensten in de regio. Uw datacenter in de regio met een internationaal bereik. De NorthC datacenters vormen namelijk een ecosysteem waar regionale, nationale en internationale partijen samenkomen en kunnen samenwerken. Daar kunt u direct van profiteren.
  • De best geconnecteerde datacenters. Vanuit het datacenter heeft u altijd vrije keuze uit een breed scala aan connectivity providers. Staat uw gewenste provider nog niet in het datacenter? Dan bemiddelen we graag voor u.
  • Uw datacenter als toegangspoort tot de cloud. Vanuit de NorthC datacenters heeft u eenvoudig en veilig toegang tot alle bekende public cloud providers. Via onze Cloud Connect dienst bieden we namelijk privé verbindingen met de cloud en kunt u uw datacenter omgeving combineren met de kracht van de cloud.
  • Hét duurzame datacenter. Wij helpen u bij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen door een duurzame oplossing te bieden. Onze datacenters draaien volledig op 100% groene stroom en we investeren flink in restwarmteprojecten, het gebruik van groene waterstof en het modulair uitbreiden en bouwen van onze datacenters. In 2030 willen we volledig CO2-neutraal opereren.
  • Persoonlijke aandacht en support afgestemd op uw situatie. We besteden veel tijd om u te leren kennen en u de beste service te bieden. Zo is ons eigen Support Team 24/7 telefonisch bereikbaar en staan onze dedicated Site Managers altijd klaar om te helpen bij uw operationele uitdagingen. Als nieuwe klant krijgt u altijd een uitgebreide persoonlijke onboarding en uitleg over de klant- en monitoringsportal.

Ons netwerk van datacenters

Lakenblekerstraat 13
1431 GE
Aalsmeer
Bekijk details
Rondebeltweg 62
1329 BG
Almere
Bekijk details
Kabelweg 48a
1014 BB
Amsterdam
Bekijk details
Heertjeslaan 1
2629 JG
Delft
Bekijk details
High Tech Campus 53
5656 AG
Eindhoven
Bekijk details
De Schakel 35
5651 GH
Eindhoven
Bekijk details
Liverpoolweg 10
9744 TW
Groningen
Bekijk details
Frieslandhaven 6
3433 PC
Nieuwegein
Bekijk details
Fokker Logistics Park, Gebouw 59 Fokkerweg 300
1438 AN
Oude Meer
Bekijk details
Anthony Fokkerweg 40
3088 GG
Rotterdam 
Bekijk details
Tempelhof 5-11
3045 PV
Rotterdam
Bekijk details
Aalsmeer
Balanstrasse 73, Gebouw 23
81541
München
Bekijk details
Am Tower 5
90475
Neurenberg
Bekijk details
München
Tennisweg 6
2504
Biel/Bienne
Bekijk details
Weidenstrasse 41
4142
Münchenstein
Bekijk details
Weidenstrasse 13
4142
Münchenstein
Bekijk details
Theaterstrasse 15c
8400
Winterthur (Zurich)
Bekijk details
Biel (Bern)

Wat onze klanten zeggen:

CJ2 Hosting: Interesse voor regionale datacenterdiensten groeit

Steeds meer organisaties kiezen bewust voor een regionaal datacenter. Een regionaal datacenter dat beschikt over uitstekende uitwijklocaties en over goede verbindingen.

Uniserver vertrouwt op datacenterexpertise van NorthC

Op strategisch vlak werken NorthC en Uniserver steeds meer samen. Zo hebben de beide bedrijven, die geworteld zijn in de Nederlandse klei, plannen om verder Europa in te gaan.

WebOké: duurzaamheid, redundantie en toekomstbestendigheid zijn key

Verhuizen naar een ander datacenter is voor een hostingpartij zo ongeveer het spannendste wat je kunt ondernemen. Toch vond WebOké het noodzakelijk. In de praktijk bleek de migratie enorm mee te vallen. “Er is niets waarvan we achteraf zeggen: hadden we dat maar anders gedaan.”

NorthC en Leafcloud: duurzame hybrid cloud

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer alleen een buzzwoord. Duurzaamheid is voor veel organisaties steeds belangrijker in het besluit welke leverancier er wordt gekozen.

Giant ICT: dé managed service provider die dicht bij de klant staat

ICT begint niet bij techniek, maar bij mensen. Met die visie levert Giant ICT technologie-as-a-service aan bedrijven voor wie ICT een belangrijke randvoorwaarde is, maar die er niet teveel tijd aan kwijt willen zijn. Het partnership met NorthC is hierin cruciaal.

Flevoziekenhuis kiest voor samenwerking met regionaal datacenter

Het Flevoziekenhuis in Almere verzorgt een breed aanbod van specialistische ziekenhuiszorg. In samenwerking met het Amsterdam UMC en met zorgorganisaties in de eerste lijn, zoals huisartsen, brengt Flevoziekenhuis topzorg dichtbij de inwoners van Flevoland.

Datacenters NorthC cruciaal voor dienstverlening CBS

Het CBS maakt veelal gebruik van nieuwe technologieën, maar ook van diverse legacysystemen. Aan de basis van dit IT-landschap staat de datacenterdienstverlening van NorthC

PinkRoccade Hosting Services stelt hoogste eisen aan cloudomgeving

Continuïteit, applicatiebeschikbaarheid en informatiebeveiliging staan voor PinkRoccade Hosting Services centraal in de dagelijkse dienstverlening aan zorgorganisaties.

“NorthC bevordert de groei van ons bedrijf”

Van klassieke IT-leverancier tot full service IT-dienstverlener. ACA IT-Solutions ontwikkelde zich in de loop van zijn 36-jarig bestaan volop. Eén van de zaken die het Eindhovense bedrijf aanbiedt, is een breed palet aan cloud oplossingen.

“NorthC waarborgt de kwaliteit van de hosting van de ICT-voorzieningen”

Om zich te kunnen richten op de kerntaak, zocht het GVB een partner die de datacenterhousing voor zijn rekening kon nemen. Die partner vond ze in NorthC.

“Het datacenter voldoet aan al onze wensen en eisen”

In het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Delfland wonen 1,2 miljoen mensen en er zijn 40.000 bedrijven en instellingen gevestigd. Delfland zorgt voor veiligheid door o.a. stevige duinen en dijken.

“Onze zorgcommunicatie staat nu in een veilige omgeving”

Met ruim 25 locaties is zorginstelling Pieter van Foreest (PvF) een van de grootste zorgaanbieders in Zuid-Holland. Dagelijks bieden de medewerkers en vrijwilligers van PvF een breed scala aan diensten voor ouderen.

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

Ruim 850 netwerken wereldwijd zijn bij AMS-IX aangesloten. Het internetknooppunt verzorgt voor hen connectiviteit. Voor AMS-IX was een samenwerking met NorthC dan ook niet meer dan een logische keuze.

Meer weten over onze datacenter en connectiviteitsoplossingen?

Wilt u eens praten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Meer weten over onze datacenter-, colocatie, cloud- en connectiviteitsdiensten? Of een rondleiding aanvragen in een van onze datacenters? Neem contact met ons op.