De pagina wordt geladen...

Bouw uw business en
ecosysteem verder uit

Nu ook in Duitsland

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen:

Datacenter diensten

Data­cen­ter dien­sten

Uw IT onderbrengen in een extern datacenter kan u veel voordelen opleveren. Met onze datacenteroplossingen kunnen we uw bedrijfscontinuïteit garanderen.

Connectiviteit

Con­nec­ti­vi­teit

Bent u op zoek naar betrouwbare connectiviteit vanuit het datacenter? Wij bieden u optimale keuzevrijheid met tal van (inter)nationale carriers en netwerkproviders.

Cloud Connect

Cloud Con­nect

Vanuit ieder NorthC datacenter heeft u eenvoudig en snel toegang tot alle bekende public cloud providers en een breed scala aan (inter)nationale private cloud providers.

Partner- programma

Part­ner- pro­gram­ma

Word NorthC partner! Samen business doen, kennis delen en gezamenlijk een marketingplan opstellen. Als partners helpen we elkaar te innoveren binnen de ICT-sector.

NorthC is dé regionale aanbieder van datacenter- en connectiviteitsdiensten in Nederland en Duitsland.

Dat doen we carrier- en cloudneutraal, want we willen u de beste dienstverlening bieden. Wij helpen u bij uw digitale transitie. Stap voor stap. Of u nu kiest voor de private of public cloud of voor een hybride oplossing: wij faciliteren de weg naar de cloud vanuit onze datacenters.

We hebben de middelen om te investeren in de hoogste normen voor veiligheid, continuïteit en connectiviteit. Daardoor kunnen we u garanderen dat uw gegevens altijd veilig en bereikbaar zijn. En we bieden u schaalbaarheid. Want we begrijpen dat uw behoeften van vandaag anders zijn dan die van morgen.

Maak kennis met NorthC

Zo digitaal als de
business is,
zo persoonlijk
werken wij.

Ons netwerk van datacenters

Bekijk onze datacenters in:

Lakenblekerstraat 13
1431 GE
Aalsmeer
Bekijk details
Rondebeltweg 62
1329 BG
Almere
Bekijk details
Kabelweg 48a
1014 BB
Amsterdam
Bekijk details
Heertjeslaan 1
2629 JG
Delft
Bekijk details
High Tech Campus 53
5656 AG
Eindhoven
Bekijk details
Liverpoolweg 10
9744 TW
Groningen
Bekijk details
Frieslandhaven 6
3433 PC
Nieuwegein
Bekijk details
Fokker Logistics Park, Gebouw 59 Fokkerweg 300
1438 AN
Oude Meer
Bekijk details
Anthony Fokkerweg 40
3088 GG
Rotterdam 
Bekijk details
Tempelhof 5-11
3045 PV
Rotterdam
Bekijk details
Aalsmeer
Balanstrasse 73, Gebouw 23
81541
München
Bekijk details
Am Tower 5
90475
Neurenberg
Bekijk details
München

Wat onze klanten zeggen:

Giant ICT: dé managed service provider die dicht bij de klant staat

ICT begint niet bij techniek, maar bij mensen. Met die visie levert Giant ICT technologie-as-a-service aan bedrijven voor wie ICT een belangrijke randvoorwaarde is, maar die er niet teveel tijd aan kwijt willen zijn. Het partnership met NorthC is hierin cruciaal.

Flevoziekenhuis kiest voor samenwerking met regionaal datacenter

Het Flevoziekenhuis in Almere verzorgt een breed aanbod van specialistische ziekenhuiszorg. In samenwerking met het Amsterdam UMC en met zorgorganisaties in de eerste lijn, zoals huisartsen, brengt Flevoziekenhuis topzorg dichtbij de inwoners van Flevoland.

Datacenters NorthC cruciaal voor dienstverlening CBS

Het CBS maakt veelal gebruik van nieuwe technologieën, maar ook van diverse legacysystemen. Aan de basis van dit IT-landschap staat de datacenterdienstverlening van NorthC

PinkRoccade Hosting Services stelt hoogste eisen aan cloudomgeving

Continuïteit, applicatiebeschikbaarheid en informatiebeveiliging staan voor PinkRoccade Hosting Services centraal in de dagelijkse dienstverlening aan zorgorganisaties.

“NorthC bevordert de groei van ons bedrijf”

Van klassieke IT-leverancier tot full service IT-dienstverlener. ACA IT-Solutions ontwikkelde zich in de loop van zijn 36-jarig bestaan volop. Eén van de zaken die het Eindhovense bedrijf aanbiedt, is een breed palet aan cloud oplossingen.

“NorthC waarborgt de kwaliteit van de hosting van de ICT-voorzieningen”

Om zich te kunnen richten op de kerntaak, zocht het GVB een partner die de datacenterhousing voor zijn rekening kon nemen. Die partner vond ze in NorthC.

“Het datacenter voldoet aan al onze wensen en eisen”

In het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Delfland wonen 1,2 miljoen mensen en er zijn 40.000 bedrijven en instellingen gevestigd. Delfland zorgt voor veiligheid door o.a. stevige duinen en dijken.

“Onze zorgcommunicatie staat nu in een veilige omgeving”

Met ruim 25 locaties is zorginstelling Pieter van Foreest (PvF) een van de grootste zorgaanbieders in Zuid-Holland. Dagelijks bieden de medewerkers en vrijwilligers van PvF een breed scala aan diensten voor ouderen.

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

Ruim 850 netwerken wereldwijd zijn bij AMS-IX aangesloten. Het internetknooppunt verzorgt voor hen connectiviteit. Voor AMS-IX was een samenwerking met NorthC dan ook niet meer dan een logische keuze.

TransIP: de partij voor geavanceerde internetoplossingen

Een sterke focus op empowerment van klanten en medewerkers. Daarmee is TransIP een van de grootste hostingproviders van de Benelux geworden.

Meer weten?

Wilt u eens praten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Meer weten over onze diensten? Of een rondleiding aanvragen in een van onze datacenters? Neem contact met ons op.