Nationale Datacenter Dag 2023: Ontdek onze duurzame datacenters

Welkom op de inschrijfpagina voor de Nationale Datacenter Dag 2023. Maak kennis met onze duurzame datacenters in Rotterdam, Eindhoven en Groningen en leer hoe wij helpen om de digitale toekomst groener en efficiënter te maken.

Kijkje achter de schermen

Tijdens de Nationale Datacenter Dag, een initiatief van de branchevereniging Dutch Datacenter Association, krijgt u de kans om een drietal van onze duurzame datacenters van binnen te bekijken. Onze datacenterspecialisten vertellen u meer over de processen en technologieën die bijdragen aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze datacenters en wat dit voor onze klanten betekent.

Voor wie is de open dag bedoeld?

Tijdens de open dag richten we ons op ICT-verantwoordelijken bij IT-bedrijven en andere (overheids)organisaties die belang hechten aan dataopslag op Nederlandse bodem. We bieden inzicht in onze duurzame technologieën, waarmee we de keten willen helpen te verduurzamen en hulp bieden om uw eigen duurzaamheidsdoelen te behalen.

Duurzame datacenters

Datacenters krijgen een steeds belangrijkere rol in de energietransitie van de IT-sector. Datacenters, zoals die van NorthC in Groningen, Rotterdam en Eindhoven, vormen de duurzame basis onder de digitale transformatie. Van innovatieve koelsystemen en het inzetten van restwarmte, tot het investeren in nieuwe groene noodstroomvoorzieningen. NorthC zoekt continu naar manieren om de impact op het milieu te verminderen.

Programma

Tijdens de Nationale Datacenter Dag bieden wij twee tijdslots per locatie aan:

10.30 – 12.30 uur en 13.00 – 15.00 uur

  • Inloop (30 minuten)
  • Presentatie over duurzaamheid, inclusief Q&A (30 minuten)
  • Rondleiding door het datacenter (30 minuten)
  • Eind/napraten/borrel (30 minuten)

Aanmelden:

Vul het formulier in om u in te schrijven voor de Nationale Datacenter Dag. Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Uw gastheren

Mike Kool
Consultant
NorthC

Mike Kool leidt u rond in Rotterdam Zestienhoven

Mike is een ervaren consultant binnen de datacenterwereld. Hij is al meer dan 20 jaar actief in de IT en weet alles van duurzame ontwikkelingen en technische innovaties in de sector. Hij neemt u mee langs de duurzame initiatieven die NorthC in Rotterdam ontplooit, zoals de participatie in het grootste restwarmteproject van Nederland in Rotterdam Schiebroek.

Johan Bakker
Consultant
NorthC

Johan Bakker leidt u rond in Eindhoven

Onze senior consultant Johan is al 20 jaar in dienst en kent onze datacenters als geen ander. Hij vertelt bevlogen over alle aspecten die bij het runnen van een datacenter komen kijken en tijdens deze tour zal hij alvast een tipje van de sluier lichten van ons nieuwe datacenter in Eindhoven dat nu gebouwd wordt.

Ronald van den Bosch
Group Director Projects
NorthC

Ronald van den Bosch leidt u rond in Groningen

Gedurende zijn carrière heeft Ronald ruime ervaring opgedaan in diverse datacenteromgevingen waar kritische faciliteiten draaien. Vanuit zijn rol als Group Projects Director vertelt hij over de duurzame nieuwbouwprojecten van NorthC. Zo is hij nauw betrokken bij de nieuwbouw in Eindhoven, waar net als in Groningen groene waterstof wordt ingezet voor de noodstroomvoorziening.

Adresgegevens datacenters

Datacenter Rotterdam Zestienhoven

Tempelhof 5-11
3045 PV Rotterdam
Plan uw route

Datacenter Eindhoven

High Tech Campus 53
5656 AG Eindhoven
Plan uw route

Datacenter Groningen

Liverpoolweg 10
9744 TW Groningen
Plan uw route