Nieuwjaarsevent 2023

U bent van harte welkom tijdens het nieuwjaarevent van NorthC op donderdag 19 januari 2023. Het event wordt gehouden in het Louwman Museum aan de Leidsestraatweg 57 in Den Haag.

U bent vanaf 14.30 uur welkom – waar u met een glaasje bubbels feestelijk wordt onthaald door de medewerkers van NorthC. Overigens kunt u al eerder naar het museum komen om van de collectie te genieten. De kaartjes voor het museum zijn bij uw uitnodiging inbegrepen.

Mocht u niet eerder kunnen komen, maar toch een deel van de collectie van het museum willen bekijken? Na het plenaire gedeelte volgt een rondleiding van een half uur richting de borrelzaal, waarbij de topstukken van het museum onder leiding van een gids worden uitgelicht.

Om 15.20 uur wordt u welkom geheten door onze CEO Alexandra Schless in de theaterzaal van het Louwman Museum. Zij blikt terug op het afgelopen jaar en geeft een vooruitblik op 2023. Onze COO Jarno neemt u mee langs de duurzame initiatieven van NorthC, waardoor klanten en partners duurzamer kunnen ondernemen. Trendwatcher Richard van Hooijdonk neemt u tijdens het event mee naar de technologische trends van 2023.

Programma

Voor 14.30 uur vrije toegang tot het museum

14.30 uur – Feestelijke inloop

15.15 uur – Opening door trendwatcher Richard van Hooijdonk

15.20 uur – Welkom door Alexandra Schless

15.30 uur – Duurzaam ondernemen door Jarno Bloem

15.40 uur – Tech-trends in 2023 door trendwatcher Richard van Hooijdonk

16.40 uur – Rondleiding museum

17.10 uur – Feestelijke borrel

19.00 uur – Einde

Aanmelden:

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Ontvangt u deze niet, controleer dan ook uw spambox en voeg ons toe aan uw whitelist. We sturen u tijdig voor het event nog een e-mail met meer informatie. We kijken uit naar uw komst!

Tips & nieuws over datacenters, dataopslag en andere ICT-uitdagingen ontvangen?

Meer weten hoe we met uw privacy omgaan? Lees onze privacyverklaring.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sprekers tijdens het event

Richard van Hooijdonk
Trendwatcher, Futurist & Public speaker

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratie sessies zijn door meer dan 550.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie en radio programma’s.

Alexandra Schless
CEO
NorthC

Alexandra Schless heeft een lange en succesvolle carrière in de datacenterindustrie. Die carrière is 20 jaar geleden gestart, toen zij Country Manager Sales & Marketing Nederland werd bij TelecityGroup. Sinds oktober 2019 is Schless CEO van NorthC Datacenters en onder haar leiding is het bedrijf nationaal en internationaal gegroeid van tien naar nu zestien datacenters.

Jarno Bloem
COO
NorthC

Als COO van NorthC is Jarno Bloem verantwoordelijk voor duurzame innovaties binnen NorhtC.  Zo is NorthC aangesloten op een restwarmteproject in Rotterdam Zestienhoven waarbij meer dan 10.000 huizen van het gas af kunnen. Daarnaast is Bloem de initiator van de eerste noodstroomvoorziening op groene waterstof in Europa, die in ons datacenter in Groningen staat.

Adresgegevens Louwman Museum

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

Leidsestraatweg 57

2594 BB Den Haag

Plan uw route