Nieuwjaarsevent 2024

U bent van harte welkom tijdens het nieuwjaarevent van NorthC op donderdag 11 januari 2024. Het event wordt gehouden in museum Naturalis aan de Darwinweg 2 in Leiden.

Dit jaar nodigen wij u uit voor een unieke ervaring bij Naturalis Biodiversity Center, een plaats waar geschiedenis en toekomst samenkomen. Ons nieuwjaarsevent is niet alleen een gelegenheid om samen het nieuwe jaar in te luiden, maar biedt u ook de kans om de wonderen van onze wereld te verkennen.

U bent vanaf 13.00 uur welkom om het museum kosteloos te bezoeken. Ontdek de rijke schatten van Naturalis, van de majestueuze wereld onder water tot het tijdperk van de dinosaurussen. Naturalis biedt u de mogelijkheid om te ervaren hoe het leven op onze planeet zich al millennia evolueert. Bewonder de onderwaterdieren, wandel tussen dinosaurussen als de Tyrannosaurus Rex, de Triceratops en de Mosasaurus die 65 miljoen jaar geleden leefden en leer meer over de biodiversiteit. Wist u trouwens dat T-Rex Trix de enige bijna complete Tyrannosaurus buiten Noord-Amerika is?

Om 14.30 start het nieuwjaarsevent waar u met een glaasje bubbels feestelijk wordt onthaald in het Auditorium van Naturalis. Om 15.15 uur begint het officiële programma, waar dagvoorzitter en tevens keynote spreker Jim Stolze u welkom zal heten. Hij is een pionier op het gebied van kunstmatige intelligentie in Nederland, TED-Talk spreker en medeoprichter van Aigency, een platform dat AI-oplossingen biedt aan bedrijven.

Programma

Van 13.00 tot 14.30 vrije toegang tot het museum

14.30 uur – Feestelijke inloop

15.15 uur – Opening door A.I. expert Jim Stolze

15.20 uur – Welkom door Managing Director NL NorthC

15.30 uur – Welkom door Group CEO NorthC

15.45 uur – Keynote A.I. expert Jim Stolze

17.00 uur – Feestelijke borrel

19.00 uur – Einde

Aanmelden:

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Ontvangt u deze niet, controleer dan ook uw spambox en voeg ons toe aan uw whitelist. We sturen u tijdig voor het event nog een aantal e-mails met aanvullende informatie. We kijken uit naar uw komst!

Dit evenement is al voorbij; inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Sprekers tijdens het event

Jim Stolze
Tech-entrepreneur
Aigency

Jim Stolze is een schrijver en ondernemer die de grenzen van innovatie en technologie verlegt. Met zijn bedrijf Aigency biedt hij oplossingen in kunstmatige intelligentie aan bedrijven. Als TEDx-ambassadeur en organisator van TEDx Amsterdam heeft hij een platform gecreëerd voor baanbrekende ideeën. Zijn boeken over digitalisering en de aandachtseconomie zijn een must-read.

Alexandra Schless
CEO
NorthC

Alexandra Schless heeft een lange en succesvolle carrière in de datacenterindustrie. Die carrière is 25 jaar geleden gestart, toen zij Country Manager Sales & Marketing Nederland werd bij TelecityGroup. Sinds oktober 2019 is Schless CEO van NorthC Group en onder haar leiding is het bedrijf nationaal en internationaal gegroeid van tien naar negentien datacenters.

Jan Willem Dees
MD Nederland
NorthC

Als MD Nederland is Jan Willem Dees verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten van NorthC. Voor zijn tijd bij NorthC was Dees actief bij Hewlett Packard Enterprise (HPE) Nederland, waar hij drie jaar heeft gewerkt in de rol van algemeen directeur. Daarvoor was hij actief bij NTT in onder andere de functies CEO van Duitsland en Managing Director in Nederland.

Adresgegevens Naturalis

Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Leiden

Plan uw route

Bekijk de aftermovie van ons vorige nieuwjaarsevent

Nieuwjaarsevent 2023 – Louwman Museum

Het NorthC nieuwjaarsevent 2023 vond plaats in het Louwman Museum in Den Haag. 200 genodigden genoten van de ruimte collectie auto’s en de verhalen van ruim 130 jaar automobielen. Naast de inspirerende omgeving waren er toespraken van onze CEO Alexandra Schless over de Europese expansieplannen en van onze COO Jarno Bloem over de duurzaamheidsstrategie richting 2030. Trendwatcher Richard van Hooijdonk besloot het plenaire gedeelte van de bijeenkomst met een sneltrein aan innovaties die de komende jaren op ons af komen. Bekijk de video om even terug te blikken en de sfeer te proeven.